Site icon Londra Gazete

Londra’da yine bir genç öldürüldü

 

 

Doğu Londra’da 16 yaşında bir genç doğum günü partisinden sonra bıçaklanarak öldürüldü.

Woodford’da dün akşam 9.40’da ihbar üzerine gelen polis ve ambulans ekibi tarafından Whipps Croos Hospital’a kaldırılan genç kurtarılamayarak hayata veda etti.

Chigwell Road’a bağlantılı Ashton Playing Field’deki bir salonda aile arkadaşlarının da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı partide kız arkadaşının 16.doğum gününe katılan gencin, binanın dışında dört erkekle görüldüğü, aralarında yaşanan tartışmanın ardından birinin, 16 yaşındaki genci bıçaklayarak Chigwell Road yönüne doğru kaçtığı belirtildi.

Partide bulunanlar tarafından çağrılan sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı gencin, haatanede 10.45’de öldüğü açıklandı.

Dedektif Başmüfettiş Ken Hughes, partide 100 genç insan olduğunu belirterek, “Olayı en kısa sürede ortaya çıkarmak istiyoruz. Bunun için o gece partide bulunanların yardımına ihtiyacımız var. Aile şok çinde” dedi.

Polis tarafından şu ana dek herhangi bir tutuklama yapılmadı.

Cinayetle ilgili olarak bilgi sahiplerinin 020 8345 3862 ve Crimestoppers’i 0800 555 111 numaralı telefonlardan polisi aramaları istendi.

Londra’da polis istatitiklerine göre 2015 yılında 15 genç bıçaklanarak öldürüldü. Bu oran son yedi yılın en yükseği oldu.

Exit mobile version