Site icon Londra Gazete

Başbakan Cameron Kurban bayramınızı kutluyor

Kurban Bayramı öncesi, 12 Ekim’de açıklama yapan İngiltere Başbakanı Cameron, İngiltere’deki ve dünyadaki Müslüman toplumların bayramını kutladı.
Başbakan Cameron, İngiltere’de yaşayan üç milyon Müslümana topluma yaptıkları yardımlardan, fedakarlıklarından, ve Tanrı’ya olan bağlılıklarından dolayı saygılarını iletti.
İngiltere’deki Müslümanların topluma yaptıkları katkılardan dolayı hissettiği memnuniyeti dile getiren başbakan, birçok Müslüman iş adamı ve iş kadını, girşimci, dini lider ve kamu görevlisi ve aile ile bir araya geldiğini açıkladı. Onların ülkenin gelişmesine yaptıkları katkıyı tekrar hatırlatan Cameron, herkesin kendi dinine özgürce ibadet edebildiği bir ülkenin başbakanı olmaktan gurur duyduğunu da belirtti.
Dünyanın her yerindeki Müslümanların acılarının dinmesini temenni ettiklerini söyleyen Cameron, gayri safi milli gelirin %0.7’sini dünyada en çok ihtiyacı olanlara yardım etmek için yatırdıklarının altını çizdi, ve bu uğurda Dünya’da Müslüman kuruluşlarla çalışmaktan gurur duyduğunu da ekledi.

Exit mobile version