Site icon Londra Gazete

Hackney’deki cinayette tutuklu sayısı iki oldu

 

Homerton, Chatsworth Road polis kordonu altına alındı.

Doğu Londra’nın Hackney, Homerton bölgesinde geçtiğimiz Cumartesi gecesi meydana gelen olayda 25 yaşlarında adı henüz açıklanmayan bir kişi vurularak öldürüldü. Polis olayla ilgili 20 yaşlarında bir kişiyi şüpheli olarak gözaltına aldı.

2 Chatsworth Road’daki kasap dükkanının hemen yanında yaşanan olayda vurulan kişi gelen sağlık ekibinin tüm müdahalesine karşılık kurtarılamadı. Scotland Yard Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Polisin, 1.15’te yapılan ihbar üzerine gittiği Chatsworth’ta yaralı bir kişiyi bulduğu, ancak kısa süre sonra öldüğü belirtildi. Açıklamada şüpheli 20 yaşlarında bir kişinin gözaltına alınarak Doğu Londra Polis İstasyonu’nda tutulduğu kaydedildi.

Öte yandan Polis tarafından yapılan ikinci açıklamada ise yine Cumartesi günkü cinayetle bağlantısından şüphe edilen yine 20 yaşlarında ikinci bir kişinin daha tutuklandığı duyuruldu.

Olayla ilgili olarak Eveing Standart gazetesine konuşan çevre sakinleri korkulu anlar yaşadıklarını anlattı. Yakındaki güzellik salonu çalışanı, “Ben bu bölgede oturmuyorum. Çete savaşı olduğu düşünüyorlar. İnsanlar birçok şey anlatıyor” dedi.

Bir restoran çalışanı da bir silah sesi işitiklerini ve çok büyük gürültü olduğunu ifade etti. Bir başka bölge sakini ise çıkan büyük gürültüyü çocukların sokakta havai fişek patlatmalarına benzetti.

Exit mobile version