Site icon Londra Gazete

BBC sponsorluğunda kariyer günleri Enfield’ta

14

Careers Inspiration Event

16-18 yaşları arasında Enfield’ta yaşayan gençler için, BBC Children in Need ve Enfield Belediyesi sponsorluğunda 21 Ağustos’ta kariyer günü organize ediliyor. Gençlere kariyerleriyle ilgili danışmanlık yapılacağı organizasyonda, eğitimle, iş ve stajla ilgili soruların cevaplarıyla ilgili destek verilecek.

Etkinlik saat sabah 10.30 ve 13.30 saatleri arasında Thomas Hardy House, 39 London Road, Enfield adresinde gerçekleşecek.

Enfield Belediyesi Çocuk Eğitiminden Sorumlu Meclis Üyesi Kabine Ayfer Orhan, “Bu kariyer günleri 16-18 yaşları arasında gençlerin sınav sonuçları, staj ve işle ilgili sorularının yanıtlarını alacağı bir etkinlik olacak” dedi.

Enfield Belediyesi Ekonomi ve İş Geliştirme Kabinesi Meclis Üyesi Alan Sitkin, “Enfield Belediyesi gençlerin kendilerine uygun iş bulmaları için herşeyi yapıyor. Eğer bu yaş grubunda genç birisiyseniz ve iş arıyorsanız bu etkinlik tam size göre” dedi.

Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için 020 8379 4940 numaralı telefonu arayabilir yada suzanne.linsey@enfield.gov.uk mail atabilirsiniz.

Exit mobile version