Site icon Londra Gazete

Tottenham Green pazarı geri dönüyor

 

Haftada bir kez ve sürekli olarak açılacak olan Tottenham Green pazarı yiyecek ve içecek stantları ile geri dönüyor. Geçen yıl Haringey belediyesi tarafından denenen ve başarılı olan pazar Cumartesi günleri yaz boyu açık olacak. El işleri, sanat ürünleri, yiyecek içecek tezgahları, local yiyeceklerle bölgenin cazibe merkezi olmayı aday.

20 YILLIK BÖLGEYİ YENİLEME PLANININ PARÇASI

Belediyenin yıllık yapılan Tottenham konferansında verilen bilgiye göre bu Pazar bölgeyi yenileyecek 20 yıllık planın bir parçası. Tottenham Green pazarı, 18 Temmuz Cumartesi günü saat sabah 10.00 ile akşamüstü 17.00 arası açılacak.

Tottenham Green marketi bölgedeki belediye ve Greater London Authority’nin £1.5 milyonluk yenilemesinin sonucu olarak ortaya çıkan projelerden biri.

Bölgeyi yenileme çalışmaları arasında Tottenham Town Hall ve Bernie Grant Arts Centre gibi tarihi binaların çevresinde yeni oyun alanı, ışıklandırma, oturma yerleri, ağaçlandırma gibi çalışmaları da kapsıyor.

Tottenham Green bölgesindeki pazar için stant kiralamak isteyenler Marika isimli kişiye tottenhammkt@gmail.com mailinden ulaşabilirler.

Daha fazla bilgi için: www.tottenhamgreenmarket.co.uk

Exit mobile version