Site icon Londra Gazete

Bowes Park dükkan dış cephelerine £210,000 yatırım

 

Imperial College’da kanser araştırmaları yapan Prof Dr Mustafa Camgöz sokakta bulunan Pro Cancer Research Fund dükkanının yeni dış cephesinin açılışını yaptı.

Haringey Belediyesi ve dükkanları tarafından yeni bir proje başlatıldı. Projeye göre Bowes Park’ta yer alan Myddleton Road üzerindeki dükkanların dış cepheleri yenileniyor.

Hictoric England, Haringey Belediyesi ve dükkan sahipleri tarafından karşılanan yeni dükkan cepheleri sokağı yeniden canlandırmaya hedefliyor. £210,000 değerindeki fonla yaptırılan dükkanların dış cepheleri bölgedeki mimarlar tarafından tasarlandı. 123 Myddleton Road üzerindeki moda tasarımcılarının dükkanı, 124 numaradaki Pro Cancer Research Fund ve 128 numaradaki The Hub isimli dükkan dış cephesini değiştiren ilk dükkanlardan. “We Love Myddleton Road” grubu sokağın değişiminden dolayı dükkan sahipleriyle birlikte kutlama yaptı.

Haringey Belediyesi Meclis Üyesi Ali Demirci konuyla ilgili şunları söyledi: “Myddleton Road Haringey’in ana caddesine çok yakın. Yeni tasarım dükkan dış cepheleri sokağı çok değiştirecek. Bölgede yaşayan insanların hemen yakınlarındaki bu bağımsız dükkanlara sahip çıkmaları, dükkan sahipleri, bölge insanları ve belediyenin ne kadar güzel işler yapabileceğini gösteriyor” dedi.

Sokağın gelişimine katkıda bulunmak için Myddleton Road’ta yiyecek-içecek pazarı kuruluyor.

Sokakta açılan Myddleton Road Marketle ilgili bilgi almak için: sitesi www.myddletonroadmarket.co.uk ziyaret edilebilir.

 

 

Exit mobile version