Site icon Londra Gazete

Ünlü aktör Başbakan’ı yalancılıkla suçladı

İngiltere’nin genel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran İşçi Partisi’ne bir destek de, Eastenders dizisinin ünlü oyuncusu Ross Kemp’ten geldi.

Kuzey Enfield’ın İşçi Partili milletvekili adayı Joan Ryan’ın seçim kampanyasına destek veren oyuncu ve ödüllü belgesel yapımcısı Ross Kemp, Enfield Celbic Hall’da seçim çalışmaları yapan aktivist ve partililerle biraraya geldi.

Kendisini aralarında görmekten mutlulu olduğunu dile getiren Joan Ryan, ünlü oyuncuya seçim kampanyasına ve partisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Ayrıca 9 Nisan’da ikinci kez baba olan aktörü tebrik etti.

Rose Kemp partililere yaptığı konuşmada son beş yıldır hiç iyi zaman geçirmediğini söyleyerek sözlerine başladı. Kemp “şuanki iktidarın insanların hayatına saygı göstermiyorlar. Hiç birşey umurlarında değil. Sizin yanınızdayım. Umarım önümüzdeki Perşembe günü onları Westminister’dan dışarı atacaksınız” dedi.

Bir aktör ve yapımcı olarak neden İşçi Partisi’ne destek verdiğine de açıklık getiren  Ross Kemp “sağlık hizmetlerinde ciddi sorunlar var. Yolda kameraların karşısında insanları durdurup konuşuyoruz. Çocuklu anneler ve pek çok hasta ve yakınları doğru düzgün hizmet alamıyorlar. Daha yeni bebeğimiz oldu. Essex’te bulunan King George Hastanesi’nin aciline gidemedik. Çünkü kapalıydı.  Chase Farm Hastanesi de kapalı. Ama Başbakan Cameron kapalı değil diyor. Hastaneler işlevini yerine getiremiyor. İnsanların bir beş seneye daha tahammülü yok. Başbakan sürekli yalan söylüyor” diye konuştu.

Ayaküstü sohbet edip hatıra resmi çektiren Ross Kemp partilileri selamlayarak mekandan ayrıldı.

 

 

 

Exit mobile version