kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
STERLIN
45,3045
BITCOIN
$62.844
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
23°C
LONDRA
23°C
Parçalı az bulutlu
Cuma Hafif yağmur
23°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Haringey’deki sokakta yaşayanlar için yeni sağlık destek programı başlatılıyor

Haringey’deki sokakta yaşayanlar için yeni sağlık destek programı başlatılıyor
06.08.2024
0
A+
A-

Haringey’de sokakta yaşayan kişiler, fiziksel ve mental sağlıklarını desteklemek amacıyla sunulan yeni bir sağlık outreach programından faydalanacak.

Evssizler için veri ve kanıtları daha iyi kullanarak yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan Centre for Homelessness Impact ile yapılan başarılı bir başvuru sonucunda, Haringey, bu önemli desteği sağlayacak ana bölgelerden biri olarak seçildi.

Konut, Toplumlar ve Yerel Yönetimler Bakanlığı tarafından başlatılan bu öncü girişim, ülke genelinde sekiz yeni outreach sağlık hizmeti kuracak ve 18 ay sürecek.

Konut ve Planlama’dan Sorumlu Kabine Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Cllr Sarah Williams, şunları söyledi:

“En savunmasız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya kararlıyız. Bu proje, ihtiyaç duyanlara kapsamlı destek ve sağlık hizmetleri sunma konusundaki bağlılığımızın bir göstergesidir. Bu, ilçemizdeki kişilerin daha iyi, sağlıklı ve tatmin edici yaşamlar sürmeleri için gerekli desteği sağlamada kritik bir rol oynayacak mükemmel bir adım.”

Bu girişim kapsamında Haringey yerel outreach ekibine bir tam zamanlı sağlık uzmanı entegre edilecek. Bu özel hemşire, şu anda sokakta kalan kişilere temel sağlık hizmetleri sunacak. Ayrıca, deneme süreci boyunca geçici veya kalıcı konutlara geçiş yapan kişiler de aynı desteği almaya devam edecekler.

Sağlık ve sosyal bakım alanında önde gelen bir hayır kurumu olan Change, Grow, Live (CGL), outreach hizmetleri içinde yer alacak hemşireleri işe alıp yönetecek. Ayrıca, outreach hemşireleriyle birlikte işe alınacak kıdemli bir baş hemşire, projenin tutarlı bir şekilde yürütülmesini, etkili ekip yönetimini ve en iyi uygulamaların paylaşımını sağlamak için proje yönetimini üstlenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.