Site icon Londra Gazete

Feci kazaya karışan şoför kayboldu

Londra polisi bir ay önce arabasıyla feci bir kaza yaptıktan sonra kayıplara karışan Tottenham’lı bir adam hakkında endişe duyduklarını bildirdi.

Kazanın meydana geldiği 14 Ocak’tan bu yana Ambrose Ball’dan haber alınamıyor

14 Ocak Cumartesi gecesi Palmers Green’de The Fox isimli bardan çıkarak aracına binen Ambrose Ball’dan, Tottenham’da feci bir kazaya karıştıktan sonra hiç haber alınamadı.

Ball’ın kullandığı gri renkli BMW model araba, sabah 3.14 sularında Northumberland Park yakınlarındaki Watermead Way/Sedge Road kavşağında yolun ortasındaki bariyer çarptı. Ağır hasar gören aracın ön tekerleklerinden biri, yolun karşı tarafındaki Tottenham Marshes parkına uçtuğu bildirildi.

Kazaya şahit olanlar Ambrose Ball’ın kaza sonrası aracından kendine başına çıktığını bildirdi, fakat 14 Ocak’tan bu yana hakkında herhangi bir haber alınamadı.

Polis, zaman zaman “Jay” takma adını da kullanan Ambrose Ball’ın 1.75 metre boyunda, siyah saçlı, keçisakallı ve biraz da şişman olduğu, boynuna “Legend” kelimesi şeklinde bir dövme yaptırdığını kaydetti

“14 Ocak Cumartesi günü sabahın erken saatlerinde Kuzey Londra’nın çeşitli bölgelerinde yüksek süratle giden bir BMW’yi görebilmiş olan ya da Tottenham’daki kazaya şahit olan insanlara ulaşmak istiyoruz.

“Bölgede arama yaptık fakat Ambrose Ball’ın bir izini bulamadık. Soğuk bir gece olmasından ötürü sağlığından endişe duyuyoruz.”

Olaya ilişkin bilgisi olanların polisi 101 no’lu telefondan ya da isim vermeden Crimestoppers’ı 0800 555 111’i arayarak bilgi vermeleri isteniyor.

Exit mobile version