Site icon Londra Gazete

Barbados-Manchester uçuşunda ‘olağandışı türbülans’ nedeniyle on bir kişi yaralandı

Barbados’tan Manchester’a gitmekte olan bir uçuşta, P&O seyahat şirketi, “olağandışı türbülans” yaşandıktan sonra on bir yolcunun yaralandığını belirtti.

P&O Karayip turunu takiben pazar günü Maleth Aero uçuşunda yaklaşık 225 kişi bulunuyordu. Türbülans, kalkıştan yaklaşık iki saat sonra meydana geldi ve pilotlar uçağı Bermuda’ya yönlendirdi. İnişte, 11 yolcu hafif yaralanmalar için tedavi gördü. Yolcular, Maltese yolcu charter havayolu uçuşuyla Noel Günü için evlerine dönmeleri beklenirken, bunun yerine daha sonra Manchester’a gitmeyi planlıyorlar.

Havaalanı işlem saatleri ve uçuş bulunabilirliği eksikliği nedeniyle, tatil süresince Bermuda’daki otellerde konakladılar, P&O bir sözcüsü açıkladı. 

Bir açıklamada, “Olağandışı türbülansın ardından Barbados’tan Manchester’a giden bir uçuş, Pazar günü Bermuda’ya yönlendirildi.  Tatillerini takiben bu seyahat sırasındaki aksaklık için çok üzgünüz ve konukların bakımı ve en kısa sürede eve dönmelerini sağlamak için havayolu ve otellerle birlikte gece boyunca çalıştık.” dedi.

Exit mobile version