Site icon Londra Gazete

İngiltere’nin en çok evlenen adamı, emekli oluyor

Collect photograph of Ron and Weng Sheppard on their wedding day in October 2004. See SWNS story SWNINE; Britain's most married man is planning to leave his eighth wife for Christmas - to spend it with would-be wife number NINE in the Philippines. Randy Ron Sheppard, 67, fell for Filipino call centre worker Cristel Marquez - who is 40 years his junior - after secretly chatting her up online. The couple first met over ten years ago, when Cristel 16 and part of a group of friends, while he was married to Wan (wife no. 7) and living in Thailand. Ron's current wife Weng (no. 8), 36, gave him the boot after 11 years' marriage because of his antics on a recent trip to the Far East.

İngiltere’nin en çok evlenip boşanan adamı Ron Sheppard (74), huzur evine yatacağını açıkladı. Sheppard, geçirdiği sekiz evlilik sonrası eski karılarının vücudunu yıprattığını söyledi. Sheppard, ilk evliliğini 1966’da Margaret ile yapmıştı, üç çocukları olmuş, iki yıl içinde boşanmışlardı.

Bir yıl süren ikinci evliliğini 1973’te Jeanette ile yaptı, üçüncü evliliğini 1976’da Lesley ile yaptı. İki oğulları oldu. Beş yıl sonra ayrıldılar.

1982’de Kathy ile evlendi. Bir kızları oldu. 1986’da Sue ile evlendi ve iki oğulları oldu. 11 yıl sonra ayrıldılar. 1999’da Singapurlu Usha ile evledi. 2004’te Weng ile evlendi. En uzun evliliği bu oldu; 11 yıl sürdü.

Ron, Parkinson Hastalığı, Lewy Vücut Demansı, KOAH ve Araknoidit dahil olmak üzere birtakım sağlık sorunlarından muzdarip. Bu nedenle tekerlekli sandalye kullanıyor ve günde üç kez bakıcılar tarafından kontrol ediliyor.

“Günlerimi çok acı çekerek geçiriyorum” diyen Ron, “Çok titrediğim için hiçbir şey yapamıyorum. Günde üç kez bakıcılar gelip bana yardım ediyor. Bana yemek pişiriyorlar, beni kontrol ediyorlar ve alışveriş yapıyorlar. Onun dışında pek dışarı çıkmıyorum” dedi.

Ron, şimdi eski eşlerinden hiçbiriyle iletişim halinde değil. Ancak oğullarına yakın olmak için Wight Adası’na taşınmaya hevesli. Ron son olarak “Oraya gitmeyi ve hayatımın yeni bir bölümünü başlatmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

Exit mobile version