Site icon Londra Gazete

Londra’da suç dolu hafta sonu, korkunç kazalarda 1 ölü ve dört yaralı, trenin çarptığı 1 kişi ve yanan daireden kadın kurtarıldı

Police officers distribute leaflets to members of the public appealing for witnesses to come forward to assist with inquiries into the murder of Tanesha Melbourne-Blake in Chalgrove Road, Tottenham.

Başkent ve çevre mahallelerde hafta sonu meydana gelen bir dizi olayda bir kişi öldü, dört kişi yaralandı, birine tren çarptı ve yanan bir binadan iki kişi kurtarıldı. 10 Mart Cuma günü, Londra ve Essex sınırındaki Purfleet’te bir kamyonun yoldan çıkarak bir sıra eve çarpması sonucu bir adam öldü.

11 Mart Cumartesi gününün erken saatlerinde, Kuzey Doğu Londra’daki işlek bir ana caddede meydana gelen ‘rahatsızlık’ sonrasında en az bir kişi yaralandı. O günün ilerleyen saatlerinde, iki kadın Kuzey Londra’da yanan bir binadan kurtarıldıktan sonra duman soludu.

12 Mart Pazar günü Kuzey Batı Londra’da bir erkek ve bir kadın bir aracın çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. Saatler sonra, Kuzey Londra’da iki arabanın çarpışması sonucu bir genç ve bir kadın da hastaneye kaldırıldı.

Exit mobile version