Site icon Londra Gazete

Met Polisi: Londra’nın tüm ilçeleri kıdemli memur alacak

Her Londra ilçesinde, yeni Met Police planları kapsamında yerel polisliği yönetecek kendi kıdemli memuru olacak. Plan, şimdiye kadarki en güçlü mahalle polisliğine sahip olmak için Met’in önceliğinin bir parçası.

Mart ayından itibaren Met, mevcut mahalle polisliği modelinin elden geçirilmesinin bir parçası olarak Londra’nın 32 ilçesinin her birine Müfettiş rütbesinde kıdemli bir polis memuru yerleştirecek.

Müfettişler, topluluklarla ortaklıklar istemekten daha iyi, daha görünür ilişkiler yaratma ve onlar için önemli olan sorunları çözme planları ile Londra’nın şimdiye kadarki en büyük mahalle polisliğini sağlama çalışmalarında Met’in ön saflarında yer alacak.

Yeni plan, Met için değişim ve dönüşüm sağlayacak ve ‘Daha Fazla Güven, Daha Az Suç, Yüksek Standartlar’ getirmeye yardımcı olacak dokuz önceliğin bir parçasıdır.

Komiser Yardımcısı Louisa Rolfe şunları söyledi: “Mahalle ekiplerimiz, onlarla güçlü bağlar kurarak yerel topluluklarında güven ve itimat kazanacak.

“Londralılarla çalışacaklar ve yerel suçları, anti-sosyal davranışları ve yerel sorunları proaktif bir şekilde tespit etmek, araştırmak ve çözmek için polis güçlerini kullanacaklar.

Toplulukların polislik ihtiyaçlarını belirleme sürecine kendilerini dahil hissetmeleri ve Met’in onlar için önemli olan sorunları çözmek için orada olduğunu bilmeleri gerekiyor – ve biz de öyle olacağız.”

 Mahalle Müfettişleri, yerel makamlar, sakinler ve toplum güvenliği ortaklıkları gibi stratejik ortaklıklar için kıdemli irtibat noktası olmaya devam edecek.

Exit mobile version