Site icon Londra Gazete

KFC, Londra’da ilk barını açtı

KFC, ilk barını Londra’da açtı. Katar Dünya Kupası izlemesi için mükemmel zamanlanmış, Hammersmith’s The Old Suffolk Punch barı, büyük ekranlar, bira ve kızarmış tavukla eksiksiz bir İngiliz barına dönüştürüldü.

KFC, hayranlarını KFC yemeğini doğrudan bar masanıza getirebileceğiniz tek bar olan The Colonel’s Arms’a davet ediyor. Sloganları ‘Tavuk masanıza geliyor.’

Bar, KFC Teslimat zili, bira ve ücretsiz sos ile ‘eşsiz bir futbol izleme deneyimi’ vaat ediyor. Biletler Eventbrite üzerinden satın alınabilir ve size bir KFC teslimatı ve ücretsiz bir içecek kazandırabilir.

KFC’deki ekip, insanların sıkış tokuş olmayacağını söylüyor, ancak hayal kırıklığını önlemek için herkesi önceden rezervasyon yapmaya çağırıyorlar.

The Colonel’s Arms 25 Kasım Cuma günü açıldı ve 1 Aralık’a kadar 80 Fulham Palace Road’da kalacak. Bar 30 Kasım Çarşamba günü açılmayacak. Bar’a girişte kimlik gösterilmesi gerekmektedir. Londralılar, bir KFC bar konsepti karşısında şoklarını dile getirdiler ve birçok kişi yanlarından geçerken iki kez baka kaldı.

Exit mobile version