Site icon Londra Gazete

İngiltere’de trende cinsel ilişki skandalı

İngiltere’de trende kayda alınan ve sosyal medyada paylaşılan bir video gündeme oturdu. Videoda trende yolculuk yapan 2 şahsın hayasızca birlikte olduğu anlar anlar yer aldı. Konu olan video oldukça tepki toplarken emniyet güçleri de trende bu rezaleti yapan gençleri yakalamak için harekete geçti.

İngiltere’de toplu taşımada skandal görüntüler! Sosyal medyada 2 gencin hayasızca trende herkesin içinde yaptıkları ahlaksızlık bir video paylaşıldı. İngiltere’de kaydedilen görüntülerde trende seyahat eden ve diğer yolcular yokmuş gibi davranan 2 genç, cinsel ilişkiye girdi. Wigan şehrindeki kuzey demiryolu yönünde kaydedildiği öne sürülen görüntüler oldukça ses getirirken polis gençleri yakalamak için harekete geçti.

TRENDE CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİLER

İngiltere’nin Wigan kentindeki kuzey demiryolu istikametinde kaydedildiği iddia edilen görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde 20’li yaşlarda olduğu düşünülen iki gencin cinsel ilişkiye girdiği anlar yer aldı. Bir yolcu tarafından kaydedilen görüntülerde kimseye aldırış etmeyen iki gencin trenin koltuklarında cinsel ilişkiye girdiği görüldü..

Exit mobile version