Site icon Londra Gazete

Seks işçileriyle yakalanan Londralılar, yeni 1 bin sterlin para cezasına çarptırılabilecekleri konusunda uyardı

NEWHAM Council, Doğu Londralıların seks işçilerinden hizmet satın almaya çalışırken yakalanmaları halinde 1000 sterline kadar para cezasına çarptırılabileceğini duyurdu. Belediye, özellikle geçmişte fuhuş ve anti-sosyal davranışlarla ilgili sorunları olan Romford Road’da, savunmasız kadınları sömüren ve onlardan seks satın alan “boş gezenlere” baskı yapma sözü verdi.

Yerel halk ayrıca dışarıda cinsel faaliyetlerde bulunulduğundan, sokaklarda prezervatif bırakıldığından ve bölge sakinlerinin cinsel ilişki için taciz edildiğinden belediyeye şikayette bulundu. Romford Road altı alanın tamamından geçerken Stratford, Forest Gate South, Green Street East, Green Street West, Little Ilford ve Manor Park olmak üzere altı bölgede bir Kamusal Alan Koruma Emri (PSPO) uygulanabilir.

Bir belediye raporu, Manor Park, Little Ilford ve Forest Gate South’un 2019’dan Temmuz 2022’ye kadar herhangi bir Newham koğuşunda en fazla seks işçiliği şikayetine sahip olduğunu buldu. Belediye, “hiç kimsenin herhangi bir kişiye sözlü olarak tacizde bulunmayacağını veya herhangi bir şekilde davranamayacağını” önerdi.

Exit mobile version