Site icon Londra Gazete

M25’da iki ayrı kaza: Uzun kuyruklar oluşturuldu

Bu sabah (29 Eylül) otoyolun üç şeridini saat yönünün tersine kapatan bir kazadan sonra sürücüler M25’te uzun kuyruklarla karşı karşıya. Otoyolun 2., 3. ve 4. şeritlerinin trafiğe kapanması, sürücülerin 4 kilometre kuyruk oluşturmasına neden oldu.

Aynı kavşakta meydana gelen bir araç yangını sonrası otoyolun saat yönünde uzanan kısmında da kuyruklar oluşurken, o taraftaki sürücüler olaya giden yolda 6 kilometrelik kuyruklarda mahsur kaldı.

Trafik kamerası görüntüleri, olay yerinde polis, ambulans ve itfaiye araçları da dahil olmak üzere büyük bir acil servis varlığını gösteriyor.

National Highways: East sabah 10:50’da yaptığı açıklamda şu ifadeyi kullandı:
”M25, bu kavşaklardaki 2 ayrı trafik olayı nedeniyle artık J27 ve J25 arasında kapalı. Kısa süre içinde bir şeridi açmayı umuyoruz, ancak lütfen uzun gecikmeler olduğunu unutmayın.”
Daha sonra saat 11:04’de paylaşım yaparak ”Trafik serbest bırakıldı. Şerit 1 şimdi J26 – J25 arasındaki sahneyi geçtikten sonra açıktır. Acil servisler olay yerinde çalışırken J25 ve J24 arasında 2 şerit kapalı kalıyor. Sabrınız için teşekkü ederiz. Lütfen yolculuğunuz için ekstra zaman tanıyın.”
Exit mobile version