Site icon Londra Gazete

Real Living Wage rekor %10 artarak saatte 10,90 pound’a yükseldi

İngiltere’de süresiz oturum alan kişiler, sosyal devlet yardımları da dahil bir çok hak elde edebiliyor. Birinin bu vize türüne başvurabilmesi için şu şartlar aranıyor:

Belirlenen meslek dalları son derece geniş. Hangi meslek dalı için ne kadar maaş teklif edilmesi gerektiği ise İçişleri Bakanlığı’nın sitesinden görülebiliyor. Eğer başvuran kişi altı aylık süre dolmadan sponsorluk aldığı işyerini değiştirmek istiyorsa aynı kriterleri yerine getiren bir başka şirketten kabul yoluyla işyeri değişimi yapabiliyor. Yalnızca internet üzerinden kabul edilen başvuruların İngiltere dışından 3 haftada, İngiltere içinden 8 haftada sonuçlandığı ifade ediliyor.

İster tek ister aile olsun, başvuran herkes için 715 sterlin ücret talep ediliyor. Aynı zamanda kabul halinde İngiltere’deki ilk ayı geçirebilecek (en az 1.270 sterlin) kadar paranın da hesapta olması isteniyor. Buna ek olarak sağlık hizmetlerinden yararlanabilmek için de kişi başı 624 sterlinlik bir ücretin yatırılması gerekiyor.

Yaşayan ücretli araç sahiplerinin sayısı, iki eğitime katlanarak 11.000’e ulaştırılır ve Ikea,ationwide ve Burberry’nin beğenilerini içerir. Vakıf, Ağustosn satış tarihine kadar olan 40 yılın en erken döneminin 12 aylık ücretlerini artırdı. Gıda, enerji ve yakıt beslemesi Nisan ayından bu yana yardımcı olacak, ancak enerji hesapları projeye yardımcı olacak planlar yetiştirecek olan insanlara yardım edecekler.

Exit mobile version