Site icon Londra Gazete

McDonald’s Pazartesi günü Kraliçe’nin cenazesi için kapanacak

McDonald’s, cenaze gününde Kraliçe II. Elizabeth’e saygının bir işareti olarak 19 Eylül Pazartesi günü İngiltere’deki tüm restoranlarını kapatacak. İngiltere’de 1.200’den fazla satış noktasına sahip olan fast food zinciri, hepsinin o gün 17:00’ye kadar kapalı olacağını söyledi.

İngiltere genelinde bir banka tatili, annesinin cenazesi için Kral III. Charles tarafından onaylandı. İngiltere’nin en uzun süre hüküm süren hükümdarı olan Kraliçe, Perşembe günü Balmoral’daki İskoç malikanesinde öldü. John Lewis, Waitrose, Asda, Primark ve diğer bir dizi işletme, davaları işaretlemek için Pazartesi günü İngiltere’de kapatılacaklarını söylediler.

McDonalds Twitter’dan yaptığı açıklamada, “HM Queen Elizabeth II’nin onuruna ve McDonald’s’taki herkesin saygılarını sunabilmesi için Birleşik Krallık’taki restoranlarımız 19 Eylül Pazartesi günü gece yarısından 17:00’ye kadar kapalı olacak” dedi.

Ayrıca saat 17.00’ye kadar teslimat yapılmayacaktır. Pazartesi günü İngiltere’de kapatılacağını söyleyen diğer büyük işletmeler şunlardır:

Exit mobile version