Site icon Londra Gazete

Met Polis memuru 13 çocuk cinsel suçuyla suçlandı

London, England - August 2021: Rear view of a Metropolitan Police officer wearing a reflective jacket. In the background are crowds of people.

Görevdeki bir Met Polis memuru, bir kızla cinsel aktivite de dahil olmak üzere 13 çocuk cinsel suçuyla suçlandı. PC Hussain Chehab, 2019 ve 2021 yılları arasında 13 ila 15 yaşları arasındaki bir kızla cinsel ilişkide bulunmak, çocukların uygunsuz resimlerini çekmek ve bir çocuğun uygunsuz fotoğraflarını çekmekle suçlanıyor.

Ayrıca bir çocuğun uygunsuz görüntülerini dağıtmak ve bir çocukla cinsel iletişim kurmakla da suçlanıyor. Daha sonra Highbury Corner Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Met Polisi, Kuzey Bölge Komuta Birimi’ne atanan memurun Temmuz 2021’de tutuklandığını söyledi.

ASKIYA ALINMIŞ

Met’in Mesleki Standartlar Müdürlüğü’ne bilgi verildi ve PC Chehab, yasal işlemler devam ederken görevden alındı.

Memur toplamda şunlarla suçlanıyor: 13 ila 15 yaşları arasındaki bir kızla dört kez cinsel ilişkide bulunmak; bir çocuğun uygunsuz fotoğraflarını çekmek için beş sayı; çocukların uygunsuz görüntülerini çekmenin bir sayısı; bir çocukla cinsel iletişim kurmanın bir sayısı; bir çocuğun uygunsuz görüntülerini dağıtma sayısı; ve çocukların uygunsuz görüntülerinin dağıtılması için bir kez cesaretlendirme veya yardım etme.

Kuzey Bölgesi Komuta Biriminin polisliğinden sorumlu Det Ch Supt Caroline Haines şunları söyledi: “Bu haberin toplumda endişe yaratacağını biliyoruz. “Memurlarımızdan herhangi birinin eylemleri hakkında endişeleri olan herkesi, bunları derhal bize bildirmeye teşvik ediyoruz.”

Exit mobile version