Site icon Londra Gazete

Bir adam fotoğraf çekmek için King Charles’ın arabasının önüne koştu

Bir adam, fotoğraf çekmek için King Charles’ın arabasının önüne koşarak güvenlik korkusunu tetikledi. Sky News tarafından paylaşılan görüntülerde, King’s Rolls Royce’un yanında koşan bir yaya, aracı fotoğraflamak için Londra’nın batısındaki A40’ta trafiğin önüne geçmeden önce görülüyor.

Bir tişört ve mavi pantolon giyen adam, King’in devlet limuzinine yetişmek için kaldırımda koşmadan önce bir yaya geçidinde fotoğraf çekmeye çalıştı. Araç trafikte yavaşlayınca adam yola fırladı ve fotoğrafı çekmeden önce durmak için bir minibüse elini uzattı.

King’in aracının ön koltuğunda oturan bir koruma memuru, tehlikeye tepki veriyor gibi görünüyor ve bir Range Rover’ı takip eden güvenlik ekibini görünüşe göre uyarıyor.

İki kraliyet koruması yolda yolcu kapılarını açtı ve adamı yere sermek için harekete geçmeye hazır görünüyordu. Ama tek istediği tarihi anın bir fotoğrafıymış gibi görünüyordu.

Adam daha sonra kraliyet konvoyunun devam etmesine izin vererek üç şeritli anayoldan yavaşça çıkıyor. Charles, Kraliyet Mil boyunca ilerlerken Kraliçe’nin tabutunun arkasında bir geçit törenine liderlik etmeden önce İskoçya’ya uçtuğu başkentin dışındaki RAF Northolt’a gidiyordu.

Exit mobile version