Site icon Londra Gazete

Polis yeleğiyle yarı çıplak poz veren adam sosyal medyada olay oldu

Arkadaşlık sitesi Tinder’da polis yeleği ile çıplak poz veren bir adamın görüntüleri sosyal medyada olay oldu. Tinder’da Liam ismiyle yer alan adamın gerçekten polis olup olmadığı ile ilgili tartışmalar ise teşkilattan gelen açıklamayla son buldu.

Tinder’daki bir profil fotoğrafı sosyal medyanın diline dolandı. Polis yeleğini giyip cop ile poz veren adam, cinsel organını da şapkayla kapattığı fotoğrafı profil fotoğrafı yapınca ortalık karıştı.

İlk olarak Mayıs 2020’de ortaya çıkan görüntü yeniden Twitter’da viral oldu. Merseyside Polisi, görüntüyü araştırdığını ve adamın bir polis memuru olmadığı sonucuna vardığını söyledi:

“Sosyal medyada dolaşan ve kısmen giyinik bir adamı polis teçhizatıyla gösteren bir görüntünün farkındayız. Görüntü, bir flört uygulamasında paylaşıldıktan sonra sosyal medyada göründüğünde Mayıs 2020’de Merseyside Polisi Profesyonel Standartlar Departmanı’na bildirildi. Soruşturmanın ardından, resimdeki adamın bir polis memuru olmadığı tespit edildi.”

Yapılan açıklamada adamın, fotoğrafı yayından kaldırıldığı da belirtildi. Adam, flört uygulamasında yerini güneybatı İngiltere olarak vermiş, bu nedenle ilgili kuvvet uyarılmıştı.

Exit mobile version