Site icon Londra Gazete

Romeo Beckham da evliliğe hazır

David Beckham ve Victoria Beckham çiftinin en büyük oğlu Brooklyn Beckham geçtiğimiz hafta Nicole Peltz ile evlenmişti. Üç yıldır Mia Regan ile birlikte olan 19 yaşındaki Romeo da abisinin izinden gidiyor.

İngiliz eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı Victoria Beckham’ın küçük oğlu Romeo Beckham’ın da abisi Brooklyn Beckham gibi kendini evliliğe hazır hissettiği ve yakın zamanda evleneceği söyleniyor. 19 yaşındaki Beckham, yaklaşık üç yıldır model Mia Regan (19) ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor. İkiliye yakın kaynaklar, çiftin ilişkilerinin iyiye gittiğini ve yakın zamanda ciddi adımlar atabileceklerini belirtti.

‘UZUN VADELİ GELECEK İSTEDİKLERİ AÇIKTI’

Yakın bir kaynak konuyla ilgili The Daily Mirror gazetesine konuşarak, “Mia, Romeo’nun annesi Victoria’ya yakın. Çiftin birlikte uzun vadeli bir gelecek istediği zaten açıktı. Şimdiden birbirlerinin ruh eşi olduklarından bahsediyorlar” dedi. Kaynak, çiftin birlikte büyük bir aile kurmak için sabızsızlandığını da sözlerine ekledi.

‘İLGİYİ ÜZERİNE ÇEKMEK İSTEMEDİ’

Romeo Beckham’ın kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için özellikle abisinin düğününü beklediği ve böylece ilgiyi üzerine çekmemiş olacağı da söylentiler arasında. Öte yandan, Romeo ve Mia’nın, Brooklyn ve Nicola’dan çok daha sade bir düğün istedikleri ve çiftin yurt dışında değil İngiltere’de evlenmeyi planladıkları da söyleniyor.

Exit mobile version