Site icon Londra Gazete

Koronavirüs bitmeden uzmanlardan yeni salgın uyarısı

Dünya yaklaşık 2 yıldır koronavirüsün pençesinde. 2019’un son günlerinde Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs dünyayı etkisi altında.

Dünya yaklaşık 2 yıldır koronavirüsün pençesinde. 2019’un son günlerinde Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüs dünyayı etkisi altında bulundurmaya devam ediyor. On milyonlarca kişiye bulaşan virüs dünya genelinde 5 milyona yakın kişinin hayatına mal oldu. Delta varyantı sonrası birçok ülkeden kötü haberler gelmeye devam ediyor.

BİLİM DÜNYASININ GÜNDEMİNE BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Vaka sayıları dünyanın pek çok bölgesinde yeniden artış trendine girdi. Uzmanlar “mutlaka aşı olun ve “maske takmaya devam edin” uyarısında bulunurken yapılan yeni bir araştırma tabiri caizse bilim dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

YENİ SALGIN UYARISI

İngiliz uzmanlardan yeni bir salgın için uyarı geldi. The Telegraph’ta yer alan habere göre, henüz koronavirüs bitmeden yeni bir salgın ile karşı karşıyayız. Koronavirüs nedeniyle milyonlarca insanın evden çalışması ile bağışıklık sisteminde ciddi bir düşüş yaşandığı belirtiliyor. İngiliz uzmanlar bunu ‘bağışıklık borcu’ olarak nitelendiriyor.

Exit mobile version