Site icon Londra Gazete

Tecavüz zanlısına 8,5 yıl hapis

Mustafa Osman

Mustafa Osman

Tottenham’da yaşayan 36 yaşındaki Mustafa Osman, tecavüz suçlamasından yargılandığı davada sekiz buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

İddianameye göre geçen yıl Kasım ayında 23 yaşındaki mağdurun Chingford’daki evine davetsiz olarak giden zanlı, dört saat boyunca kaldığı evde, genç kadına hem fiziki şiddet uyguladı hem de tecavüz etti. Osman, olaydan sonra kurbanına, olanlardan kimseye bahsetmesi halinde hayatını mahvedeceği tehdidinde bulundu.

Tecavüzcüsünden kurtulmak için işe gitmesi gerektiğini söyleyerek evden çıkan genç kadın işyerine ulaştığında başına gelenleri iş arkadaşlarına anlattı. Daha sonra polis tarafından tutuklanan Mustafa Osman, sorgulanarak Snaresbrook Ceza Mahkemesi’ne sevkedildi. 16 Ekim’de mahkemesi yapılan zanlı, jüri tarafından suçlu bulunarak sekiz buçuk yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Davaya ilişkin bir açıklama yapan dedektif Richard Wren, genç kadının dört saat boyunca korkunç bir muameleye maruz kaldığını ve bunun hayatı boyunca korku verecek bir iz bırakakacağını söyledi.

Exit mobile version