Site icon Londra Gazete

Sabri Özaydın yeniden Enfield Belediye Başkanı seçildi

Enfield belediye başkanı Sabri Özaydın, İşçi Grubu üyeleri tarafından yeniden seçildikten sonra arka arkaya ikinci bir dönem görev yapacak. ‘Turkey Street’ koğuşunu temsil eden Cllr Sabri Özaydın, 19 Mayıs Çarşamba günü yapılan yıllık meclis toplantısında belediye başkanı seçildi.

Geçen yıl Temmuz ayında uzaktan düzenlenen bir tören sırasında yemin ettiğinde, İngiltere ilk ulusal koronavirüs karantinasından çıkmıştı.

Cllr Özaydın seçildikten sonra şunları söyledi: “Bana güvendiğiniz için içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bana göstermiş olduğunuza güvenle ile birlikte bu sorumluluğu alıyorum.

Enfield ilçe halkına bilgim, coşkum, şefkatim ve topluluğumuza bağlılığımın en iyi şekilde hizmet etmeyi taahhüt ediyorum. Belediye başkanlığı yılımda hayır kurumum boyunca olabildiğince çok gönüllü sektör grubu ve ulaşılması zor gruplarla yakın bir şekilde çalışarak olabildiğince çok destek almayı umuyorum. Topluluğumuzun bir bütün olarak bol kültür ve çeşitlilikten biri olduğu Enfield ilçesinde ikamet etmekten çok gurur duyuyorum.”

Exit mobile version