Site icon Londra Gazete

Premier Lig’de iki eşli futbolcu skandalı

28 yaşındaki Müslüman futbolcu, ikinci evliliği ile İngiltere gündemine geldi.

28 yaşındaki Müslüman futbolcu, ikinci evliliği ile İngiltere gündemine geldi.

Newcastle United futbol takımının Müslüman asıllı futbolcusu Cheick Tiote, ikinci evlililiği ile İngiltere gündemine geldi. 28 yaşındaki futbolcunun, ülkesi Fildişi Sahili’nde( Ivory Coast) ikinci kez evlendiği ortaya çıktı.

Halen Newcastle yakınlarındaki Ponteland bölgesinde, 25 yaşındaki ilk eşi Madah’la birlikte yaşayan futbolcunun, ikinci kez evlenmesi tablod basında geniş yankı buldu. Futbolcunun menajeri ise evliliği “ Bu olağanüstü bir durum değil. Tiote Müslüman” sözleri ile açıklamaya çalıştı.

Basın haftada £45 bin kazanan futbolcunun ikisi ilk eşinden olmak üzere üç çocuğu bulunduğunu kaydediyor. Ülkesindeki basına göre İngiltere’deki eşi Madah, kocasının ikinci kez evlendiğini Facebook’tan öğrenmiş ve haberi duyduğunda şoka girmiş.

Bir adı da İsmael olan genç futbolcu 2010 yılından bu yana Newcastle United takımında top koşturuyor. Ülkesinin milli formasını da giyen Tiote, geçen yıl takımdaki diğer Müslüman arkadaşları ile birlikte stadyumda mescit istemiş, bu talep kulüp yönetimi tarafından karşılanmıştı.

Exit mobile version