Site icon Londra Gazete

Han Solo’nun 1 milyon sterlinlik ceketi Londra’da satılacak

İngiltere’nin başkenti Londra’da bir açık artırma şirketi gişe rekorları kıran filmlerle hayatımıza giren karakterlere ait ürünleri açık artırmaya çıkarıyor.

600 binden fazla parçanın satılacağı organizasyonda elde edilen gelir Çocuklara İşkenceyi Önleme Derneği’ne (NSPCC) bağışlanacak. Koleksiyonun en pahalı parçası ise 1977’de gösterime giren Star Wars’ta Harrison Ford’un canlandırdığı Han Solo’nun ceketi, değeri tam 1 milyon sterlin (6.6 milyon lira).

İngiltere’nin başkenti Londra’daki Prop Store açık artırma şirketi, gişe rekorları kıran filmlerle hayatımıza giren ve karakterlerle bütünleşen ürünleri 20 Eylül’de açık artırmaya çıkaracak. Koleksiyonun en değerli parçası ise Star Wars serisinde HarrisonFord’un canlandırdığı Han Solo karakterinin giydiği ceket…

Ford’un 1977 yılında gösterime giren Star Wars’ta giydiği bu ceketin 1 milyon sterline (Yaklaşık 6.6 milyon lira) alıcı bulması bekleniyor. 600’den fazla parçanın satılacağı organizasyonda elde edilen gelir, NSPCC’ye (Çocuklara İşkenceyi Önleme Derneği) bağışlanacak.

Exit mobile version