Site icon Londra Gazete

Sekiz bebeği öldüren cani gözaltında

Bir sağlık uzmanı sekiz bebeği öldürdüğü ve bir hastanede altı kişiyi öldürme girişiminde bulunduğu şüphesiyle tutuklandı.

Memurlar, Mart 2015 – Temmuz 2016 tarihleri arasında Chester, İngiltere’deki yenidoğan biriminde 17 yenidoğanın ölümünü araştırdı. Salı günü Cheshire polisi, kadının tutuklanmasının, Coountess of Chester Hastanesi’ndeki ölümlerle ilgili bir soruşturmada önemli bir adım olduğunu söyledi.

Countess of Chester hastanesi herhangi bir personelin askıya alınıp alınmadığına ve Cheshire Polisinin hastane içindeki sağlık uzmanının rolünü ortaya çıkarmayacağına dair yorum yapmayı reddetti.

İncelenen vakalar Cheshire ve kuzey Galler bölgesinden gelen aileleri içermektedir.

Müfettiş yardımcısı Paul Hughes, soruşturmanın son derece karmaşık ve çok hassas olduğunu söyleyerek, “bu bebek ölümlerine ve çökmelerine neden olan şeyleri ayrıntılarıyla ortaya koymaya çalışacağız” dedi.

“Bu sonuca varmak için belirli bir zaman çizelgesi bulunmuyordu, ancak mümkün olan en kısa zamanda kapsamlı bir soruşturma yürütmeyi taahhüt ediyoruz” diye ekledi.

Tüm bebeklerin ebeveynleri tam olarak soruşturma kapsamında bebeklerinin nasıl öldüğü ve kim tarafından öldürüldüğünü merak ediyor ve suçlunun yakalanması için soruşturmayı yakından takip ediyor.

Exit mobile version