Site icon Londra Gazete

Croydon’da bir genç bıçaklanarak öldürüldü

Güney Londra’nın Croydon bölgesindeki bir alışveriş merkezinde bir genç hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz Pazar günü 19.00 sularında Whitgift Centre’da yapılan ihbar üzerine olay yerine giden polis, 17 yaşında bir genci bıçakla yaralanmış olarak buldu. Sağlık ekibi ulaşmadan polisin yaptığı ilk müdaheleye karşın genç kurtarılamadı.

Popüler alışveriş merkezlerinin bulunduğu North End’in tamamı polis tarafından kordon altına aldı.

Croydon Central Milletvekili Sarah Jones, tweet üzerinden yaptığı paylaşımda, üzüntülerini dile getirdi. Sarah Jones, geçen yıl 1000 gencin bıçaklandığını belirterek, bu olayların önlenmesi için söz değil, icraat gerektiğini söyledi. Jones, bu salgının önlenmesi için kısa vadeli değil, en az 10 yıllık hükümet statejilerine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Henüz tutuklanma yapılmadığını söyleyen Scotland Yard sözcüsü ise olayla ilgili yaptığı açıklamada soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Bıçaklanma hakkında bilgisi olanların 101’den polisi arayıp,  @MetCC tweet adresine de mesaj atarak yardımcı olabilecekleri kaydedildi. Ayrıca, Crimestoppers’ın 0800 555 111 numaralı telefonu veya crimestoppers-Uk.org adresi yoluyla da temas kurulabileceği de ifade edildi.

Exit mobile version