Site icon Londra Gazete

Enfield Belediyesi Halloween için uyardı

ENFIELD Belediyesi Halloween’da insanların eğlenmesinin gayet normal olduğunu ancak bir kısım insanın aşırı davranışlarından dolayı güvenliği tehdit edebildiklerini ifade etti.

Bu sebeple Enfield Belediyesi vatandaşların güvenliğinin sağlanması nedeniyle bu gece ile ilgili birtakım önlemler alacağını duyurdu. Ayrıca bu gece eğlenecek olanlar içinde dikkatli olunması gerektiğini özellikle kostümlü insanların bunu rahatlık bilip birçok suçu daha rahat işleyebileceğini belirtiyor. Belediye, anti-sosyal davranışların cezai bir suç olarak ele alınacağı konusunda uyardı. Bu gecede eğlenirken başka insanlara karşı saygılı olması ve hiçbir şekilde güvenliği tehdit edecek hareketlerde bulunulmaması konusunda duyarlı olmaya davet etti. Enfield Belediyesi Topluluk Güvenliği ve Halk Sağlığı Kabine ve Belediye Meclis Üyesi Krystle Fonyonga şunları söyledi: “Halkımızın bu güzel gecede huzurlu ve mutlu bir şekilde eğlenmesini istiyoruz. Bu sebeple şimdiye kadar yaşanan tatsız olayların yaşanmaması için bir dizi güvenlik önlemi alınacaktır.”

Enfield Belediyesi, Metropolitan Polisi ve Londra İtfaiyesi, çoğunlukla gösterebilecek anti-sosyal davranışlarla mücadele etmek için birlikte çalışacaklar. Polis ekipleri, Enfield sokaklarında varlıklarını artırıyor olacak ve bununla ilgili birçok bilgilendirme yaparak okulları ziyaret en başta hangi davranışların kabul edilebilir olduğunu, anti sosyal davranışın neyi oluşturduğunu ve nasıl güvende kalacağınızı açıklamak için okulları ziyaret ettiler. Ayrıca Enfield Belediyesi ve Polis güvenli bir Halloween gecesi geçirmeniz için dikkat etmeniz gereken bazı bilgileri şu şekilde paylaşıyor.

Herhangi bir suç veya şüpheli durum karşısında mutlaka 999 numaralı telefondan polisi arayın.

Exit mobile version