Site icon Londra Gazete

Putney köprüsünde kadına çarpan adam tutuklandı (VIDEO)

 

Londra’da Putney köprüsünde koşarken çarptığı kadının düşmesine ve neredeyse bir otobüsün altında kalmasına neden olan kişinin kim olduğu ortaya çıktı.

İngiltere’de büyük bir sermaye şirketine ortak olan 50 yaşındaki Mali Şef Eric Bellquist “öfke saldırısı” nedeniyle tutuklandı.

Bellquist, polis tarafından “ağır bedensel zarar verme” şüphesiyle gözaltına aldı.

Uzun süredir konu ile ilgili araştırmalarını sürdüren ve son olarak CCTV görüntülerini medya ile paylaşan polis, kısa bir sürede şikayet ve ihtimaller üzerinde durarak  şüpheliyi dün gece Chelsea’de ki bir adreste yakalayıp, tutukladı.

50 yaşındaki Eric Bellquist “öfke saldırısı” suçlamalarını reddederek olay günü Birleşik Devletlerde olduğunu söyledi.

Eric Bellquist, Colorado Boulder Üniversitesi’nden mezun ve halen restoran zincirleri sahibi olan Hutton Collins Partners için çalışıyor. Daha önce Lehman Brothers için çalıştığı biliniyor.

Avukatı Duncan Lewis şunları söyledi:

“5 Mayıs 2017’de bir erkeğin kadına çarpmasıyla yaşanan bir olayla ilgili olarak dün tutuklanan müvekkilimimiz Eric Bellquist bir yanlış anlaşılmanın kurbanıdır. Müvekkilimiz bu konuyla hiçbir ilgisi yoktur ve tamamen karıştırılmaktadır. Ayrıca kendisinin olay anında Birleşik Devletlerde bulunduğunun kanıtı olduğunu belirtti. Dolayısıyla, bu tamamen yanlış anlaşılma olan iddiaya hızlı bir şekilde çözüm bekliyoruz”

 

Exit mobile version