Site icon Londra Gazete

İngiliz berber dükkânını bozuk parayla döşedi!

İngiltere’nin Dudley şehrinde berber dükkanı olan Rich Holtham, iş yerinin zemini için yeni bir döşeme yaptırmaya karar verdi. Yapılacak döşemenin maliyetinin bin sterlini bulduğunu öğrenen berber, kendisinin daha iyi bir düzenleme yapabileceğine karar verdi. İşte İngilizberberin dükkanının zeminini tek başına böyle döşedi…

İngiltere’nin Dudley şehrinde berber dükkanı olan Rich Holtham, iş yerinin zemini için yeni bir döşeme yaptırmaya karar verdiİngiltere çapında 4 berber dükkanı olan Holtham, bankaya giderek 700 sterlin karşılığında 1 penilik bozuk paralar aldı. Bakım masraflarını çok pahalı bulan ve sıra dışı bir değişim yapmak isteyen Holtham, internet üzerinden kendisine ilham olabilecek fikirler aradı. Sonunda dükkanının zeminini bozuk paralarla kaplamaya karar verdi.

Yapılacak döşemenin maliyetinin bin sterlini bulduğunu öğrenen berber, kendisinin daha iyi bir düzenleme yapabileceğine karar verdi. Bankadan 700 bin tane peni alan Holtham ve çalışanları, dükkanın zeminini bu paralarla kaplayabilmek için bütün bir haftalarını yere bozuk para yapıştırarak geçirdiler. İşlemin sonsuza kadar süreceğini düşündüğünü fakat üstesinden geldiklerini belirten Holtham , sonuçtan ise oldukça memnun. (HÜRRİYET)

Exit mobile version