kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
33,9217
EURO
37,6487
STERLIN
44,6177
BITCOIN
$59.649
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
18°C
LONDRA
18°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Kapalı
20°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Pazartesi Az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
24°C

Plajda güneşlenen kadın polis aracının altında kaldı

Plajda güneşlenen kadın polis aracının altında kaldı
05.09.2024
0
A+
A-

New Jersey’deki Wildwood plajında İşçi Bayramı tatili öncesi güneşlenen bir kadın, korkunç bir kazada polis aracının altında kaldı.

Olay Çarşamba günü meydana geldi. Görgü tanığı Simone Rose, Ford F-150 marka polis aracını kullanan memuru uyarmaya çalışan dehşete düşmüş insanların çığlıklarını duyduğunu söyledi.

Rose, NJ.com’a verdiği demeçte, “İnsanlar harekete geçenler onlardı. Herkes bağırıyordu: ‘Birine çarptın! Kamyonetinin altında biri var! Dur!'” diye anlattı.

Rose, ancak insanlar aracın etrafında toplandığında, olaya karışan memurun araçtan atladığını belirtti. Görgü tanığı, çevredeki insanların birlikte çalışarak kamyonetin ön kısmını kaldırıp kadını kurtardığını hatırladı.

Kazada kadının kaburga ve omurlarının kırıldığı, ayrıca akciğer sorunları yaşadığı bildirildi. Ancak hayati tehlikesinin olmadığı ve iyileşmesinin beklendiği açıklandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza sırasında kadın koyu renkli kıyafetlerle bir havlu üzerinde güneşleniyordu. Yanındaki erkek arkadaşı ise o sırada denizde yüzüyordu. Kadının kimliği kamuoyuna açıklanmadı.

Wildwood Polis Şefi Joseph Murphy, Cuma günü yaptığı açıklamada, ismi açıklanmayan olaya karışan memurun normalde plaj görevinde olduğunu belirtti.

Olayla ilgili iç soruşturma başlatıldığını ve soruşturma devam ederken kamuoyuna açıklama yapılmayacağını söyleyen bir sözcü, konuyla ilgili daha fazla yorum yapmadı.

Bu trajik olay, plajlarda güvenlik önlemlerinin ve araç kullanımının gözden geçirilmesi gerektiğini bir kez daha gündeme getirdi.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.