Site icon Londra Gazete

Michael Jackson’ın ölümü mercek altında

25 Haziran 2009’da hayatını kaybeden Michael Jackson’ın trajik ölümü hakkındaki yeni iddialar dikkat çekti.

Los Angeles’taki evinde hayatını kaybeden Jackson’ın ölümünden kişisel doktoru Dr Conrad Murray sorumlu tutulmuş ve dört yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak davayı inceleyenler, Jackson’ın öldüğü zamanki uyuşturucu bağımlılığı düzeyine ulaşmasına izin verdiği için suçlu bulunması gereken başka kişilerin de olduğunu söylüyor.

Jackson’ın ölümünü konu edinen belgesele konuşan Doktor Murray, şarkıcının ölümünden sonra hapishanedeki deneyiminin yıkıcı olduğunu söylüyor. 69 yaşındaki kalp cerrahı, kasıtsız adam öldürmekten dört yıllık cezasının yarısını çektikten sonra 2013’te hapisten çıktı. Murray, 2006’da Jackson için çalışmaya başlamıştı.

OLAYI İNCELEYEN DEDEKTİF İTİRAF ETTİ

Murray, Jackson’a öldüğü gece, Los Angeles, Holmy Hills’deki kiralık evinde uyumasına yardımcı olmak için çeşitli ilaçlar vermişti. Ama şimdi Los Angeles Polis Departmanı Dedektifi Orlando Martinez, Michael Jackson’ın propofol gibi anestezik ilaçlar nedeniyle daha önce vefat etmemiş olmasının şaşırtıcı olduğunu itiraf etti:

“Bu ölümün kaçınılmaz olduğuna gerçekten inanıyorum. Michael istediğini alacaktı. Ve hayır dersen, bunu kendisi için yapacak birini bulur

Exit mobile version