Site icon Londra Gazete

Şangay’da karantinaya girmeyi reddeden vatandaş tekme tokat dövüldü

Dünya üzerinde 6 milyondan fazla insanın ölümüne neden olan koronavirüs, başladığı nokta olan Çin’de yeniden hortladı. Ülkenin en büyük ve kalabalık şehirlerinden biri olan Şangay’da yükselen vakalar nedeniyle 26 milyon insan karantina altına alınırken, bölgeden birbirinden dikkat çekici görüntüler gelmeye devam ediyor. İnternete düşen bir videoda, karantinaya girmeye reddeden bir vatandaşın hükümet görevlileri tarafından tekme tokat dövüldüğü anlar yer aldı.

Çin’in en büyük ve kalabalık şehirlerinden Şangay, yükselen vaka sayıları sonrası “Yeni Wuhan” olarak kabul ediliyor. 26 milyonu aşkın kişinin yaşadığı kentte, önceki gün 24 bin 943 kişinin Kovid 19 testi pozitif çıktı.

“SIFIR VAKA” POLİTİKASI ÜLKEYİ FELAKETE SÜRÜKLÜYOR

Finans merkezinde “sıfır vaka” politikaları kapsamında sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, yalnızca sağlık çalışanları, gönüllüler ve teslimat personelleri evlerinden ayrılabiliyor.

KARANTİNAYA GİRMEYİ REDDEDİNCE TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Bölgeden bugün servis edilen bir videoda ise şehirde uygulanan kapanmanın ne derece sert olduğu gözler önüne serildi. Karantinaya girmeyi reddeden bir vatandaşın Çin hükümet yetkilileri tarafından tekme tokat dövüldüğü görüntüler dünya gündemine bomba gibi düştü.

Exit mobile version