Site icon Londra Gazete

İphone X ön siparişle satış başladı

 


iPhone X Ön Siparişle Satış Başladı, iPhone X Ön Sipariş Nasıl Verilir?
Apple, Online mağazaları üzerinden ilk etap ülkeleri için ön talep toplamaya başladı. Merakla beklenen model satışa sunulmaya resmi olarak başlandı.
Apple talep fazlası beklediği iPhone X modeli için üretim sürecini kolaylaştıracak adımlar atmıştı.
iPhone X üretiminde önemli zorluklar yaşandığı ve başlangıçta piyasaya sınırlı sayıda ürün sürülebileceği konusu konuşulmaya devam ederken, Face ID’nin bir anlamda hassasiyet derecesini düşürerek üretim süreceni hızlandırmaya çalıştığı da söyleniyordu.
iPhone X  Ön Talep Toplam 27 Ekim’de Başladı, iPhone X 3 Kasım’da satışa çıkıyor
Stok sıkıntısı çekileceği tahmin edilen iPhone X için ilk etap ülkelerinde ön siparişle satış başladı. Sınırlı sayıyla piyasaya sunulacak iPhone X için yarım saat içince günlük satış limitine ulaşıldı.
iPhone X Ön Siparişle Satış Başladı, iPhone X Ön Sipariş Nasıl Verilir?
İki farklı renk seçeneği ve 64 ile 256 GB kapasiteli iPhone X ön sipariş teslimatların 4 – 5 hafta içerisinde gerçekleşecek.
Son olarak iPhone X’un AndorraAvustralyaAvusturyaBahreynBelçikaBulgaristanKanadaÇinHırvatistanKıbrısÇek CumhuriyetiDanimarkaEstonyaFinlandiyaFransaAlmanyaYunanistanGrönlandGuernseyHong KongMacaristanİzlandaHindistan, Man Adası, İtalyaJaponya, Jersey, KuveytLetonya, Lihtenştayn, LitvanyaLüksemburgMaltaMeksika, Monako, HollandaYeni ZelandaNorveçPolonyaPortekizPorto RikoKatarRomanyaRusyaSuudi ArabistanSingapurSlovakyaSlovenyaİspanyaİsveçİsviçreTayvan, UAE, İngiltereABD ve ABD Virgin Adaları’nda 3 Kasım itibariyle satışa sunulacağını belirtelim.

Exit mobile version