Site icon Londra Gazete

İşte iPhone X ile çekilen ilk fotoğraflar

Bildiğiniz gibi geçmiş günlerde tanıtımı yapılan Apple’ın iddialı modelleri iPhone 8 ve iPhone X ‘in özellikle kamerasının gelişmiş özellikleri konuşuluyor. Bu kameranın yüksek donanım özelliklerinin yanı sıra yazılımsal bir çok özelliğinde eklendiğini biliyoruz. Büyük bir lansman ile dünyaya tanıtılan optik mercek özelliğine sahip iPhone X ile çekilen birbirinden muhteşem fotoğraflar yayınlandı.

Apple, son çıkarmış olduğu iPhone X ile çekilen fotoğrafları kendi resmi sayfası üzerinde paylaştı. Önceki modeli olan iPhone 7 ile aynı kamera özelliklerine sahip olsa da (12 Megapiksel) bir önceki nesilden çok daha fazla gelişmiş özelliklere sahip. Daha büyük ve daha hızlı sensörlere sahip yeni kamerası ile iPhone X, fotoğraf tutkunları için yeni bir merak konusu oldu.

Ayrıca, yeni bir renk filtresinin de yer aldığı iPhone X ile daha derin piksellerde fotoğraflar çekebilmek mümkün gözüküyor. Çift optik görüntü sabitleme özelliğine sahip kamerası ile iPhone X, en karanlık ortamlarda bile yüksek bir persormans sergilemeyi başarıyor. Arka tarafında yer alan çift kamerası sayesinde iPhone X görüntüdeki arka zemini bulanıklaştırabiliyor. Yeni özelliklerinden birisi de ön kamerasında artık portre özelliği bulunuyor. Fotoğraf meraklılarına tam bir DSLR deneyimi yaşatmaya çalışan Apple, iPhone X modelinde bulunan ön kamerasına portre ışığı özelliği ekleyerek gerçek bir stüdyo ortamında çekilmiş fotoğraf deneyimi yaşatıyor.

3 Kasım’da Amerika’da ve dünyanın belirli ülkelerinde çıkması planlanan iPhone X kamerası için görülen o ki Apple önemli geliştirmeler yapmış. İşte Apple’ın son çıkardığı telefon olan iPhoneX ile çekilmiş birbirinden güzel fotoğraflar.

 

 

Exit mobile version