Site icon Londra Gazete

Üç Avrupa ülkesi 3500 euro maaşla çalışacak işçi aranıyor

Vatandaşlar yurt dışında çalışma şartlarını ve nasıl başvurabileceklerini internet üzerinden araştırmaya devam ediyor. Almanya, Kanada ve İngiltere 3 bin 500 Euro maaşla işçi alacaklarını duyurdu.

O ÜÇ ÜLKE İŞÇİ ALIYOR

Yurt dışında çalışmak isteyen vatandaşlar için Almanya, Kanada ve İngiltere’den güzel haber geldi. Yeni habere göre banka hesabında belli bir parası olan ve adli sicil kaydı bulunmayan vatandaşlar bu ülkelere işçi olarak gidebilecek. Başvuru yapacak adayların 18 yaşından büyük olması gerekiyor. Aynı zamanda İngilizce ve Almanca dilinin bilinmesi ve resmi şekilde dilleri bildiğini belgelemeleri gerekiyor.

İşçi olarak çalışmak için başvuru yapacak kişilerin Almanya, Kanada ve İngiltere’de oturma izni ve çalışma izni almaları da gerekiyor. İş bulmadan çalışma izni ve oturma izni verilmiyor. Bu üç ülkede aranan meslek dalları şu şekilde; Çocuk gelişimi, su tesisatçısı, hemşire, hasta bakıcı, garson, tır şoförü, pazarlamacı, mühendis, mimar ve fabrika işçisi. Bu meslek dallarında ustalaşan kişilerin iş bulmak için bu ülkelere gitme ihtimali de daha çok artıyor.

Ülkelere göre aranan meslekler ise şu şekilde; Almanya çocuk gelişimi, su tesisatçılığı, hemşire, hasta bakıcı, garson, tır şoförü, pazarlamacı, mühendis, mimar, fabrika işçisi alacak. Kanada tır şoförü, İngiltere ise ağır araç şoförü alımı yapacak.

Exit mobile version