kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
STERLIN
40,3408
BITCOIN
$64.411
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Burnunuz karakterinizi ele veriyor

Yüzün üstündeki konumuna göre burnumuzun 6 farklı türden oluşan bir yapıya sahip olduğu belirtleyen araştırmacılar, bu burun yapılarının doğrudan karakterlerle bağlantılarını çözümledi.

Burnunuz karakterinizi ele veriyor
09.04.2016
0
A+
A-

11

Yüzün üstündeki konumuna göre burnumuzun 6 farklı türden oluşan bir yapıya sahip olduğu belirtleyen araştırmacılar, bu burun yapılarının doğrudan karakterlerle bağlantılarını çözümledi. İngiltere’de araştırmayı yapan ekibin lideri Dr. Adrian Evans, “Burunlar üzerinde yorum yapması kolay, gizlemesi zor organlar. Kendisini kolay ifade etmeyen insanların karakterleri hakkında tahmin yürütmek için önemli ipuçları veriyor.” yorumunda bulunurken, araştırma sonuçlarını yüz analizi uzmanı Simon Brown ile birlikte yorumlayarak ortaya çıkarttıklarını belirtiyor. İşte söz konusu araştırmada varılan tespitler:

22

ŞAHİN:
Kenan İmirzalıoğlu gibi biraz uzun ve ön tarafı hafif yere bakan bir burnunuz varsa, sürüden ayrı bir karaktere sahip olduğunuzu karşı tarafa hissettiriyor olabilirsiniz. Şahin olarak adlandırılan bu tip burunlara sahip insanlar, bildiklerini okuyan, aykırı ve çevrelerinden kolaylıkla ayırt edilebilmelerini sağlayan bir ruh haline sahip oluyorlar. Başkaldırıya yatkın olan bu tip insanlar kendi amaçları uğruna yaşadıklarında mutlu olabiliyorlar.

33

YUNAN:
Ben Affleck gibi klasik düz bir burnunuz varsa, yetenekli bir kriz yöneticisi olduğunuzu karşı tarafa hissettirebilirsiniz. Panik olmayan ve her seferinde küllerinden doğmayı başarabilen bu tip insanlar genelde duygularını saklayan ve organizasyon delisi olabilen karakterlere bürünebiliyorlar. Yunan olarak adlandırılan bu burun tipine sahip insanlar genelde sakin bir tutum sergiliyor.

44

KALKIK BURUN:
Eğer Marilyn Monroe gibi şirin, ufak ve hafif öne kalkık bir burnunuz varsa; nazik ve iyimser bir karakteriniz olduğunu karşı tarafa hissettiriyor olabilirsiniz. Aileleri ve arkadaşlarının sevgi ve destek bulduğu kişiler olan bu karakterdeki insanlar yeni şeyler denemek konusunda oldukça cesaretli oluyorlar. Genelde eş olarak tercih edilen küçük ve kalkık burunlu insanlar, seks konusunda maceracı olabiliyorlar.

55

MISIRLI:
Eğer Obama’nın burnu gibi hafif basık bir burnunuz varsa yaratıcılık ve tutku konusunda karşı tarafa önemli mesajlar veriyor olabilirsiniz. Mısırlı olarak tanımlanan bu burun tipine sahip insanlar problem çözmede başarılı oldukları kadar, açık fikirli oluşlarıyla da oldukça dikkat çekiyorlar.

66

ROMALI:
Clive Owen gibi hafif toparlak ve güçlü görünüme sahip bir burnunuz varsa doğuştan lider olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Romalı adı verilen, bu tip burna sahip insanlar genelde karşılarındaki kişi için güçlü karakterlerini ve tehlikeli yanlarını ortaya rahatlıkla koyabiliyorlar. Agresif yapılarıyla dikkat çeken bu insanlar genelde potansiyel suçlu ya da lider olarak toplum içerisinde öne çıkıyor.

77

YAYVAN:
Eğer Drogba gibi yayvan bir buruna sahipseniz, hızlı düşünüp karar veren bir karakteriniz olduğunu karşı tarafa hissettiriyor olabilirsiniz. Çözüm odaklı ve sonuca çabuk ulaşan insanlar olarak bilinen yayvan burunlular, sportif ve başarılı karakterleriyle ön plana çıkıyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.