kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.723
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Umut konserine yoğun katılım

Kıbrıs’ın sevilen ses sanatçısı Umut Albayrak Kıbrıslı Sanatçılar Platformu’nun davetlisi olarak geçtiğimiz Cuma günü “Umut Konseri” ile sevenleriyle buluştu.

Umut konserine yoğun katılım
13.07.2015
0
A+
A-
Kıbrıs’ın sevilen ses sanatçısı Umut Albayrak Kıbrıslı Sanatçılar Platformu’nun davetlisi olarak geçtiğimiz Cuma günü  “Umut Konseri” ile sevenleriyle buluştu.

Burak Gülşen’in haberi

DSC_0064

Kıbrıslı Sanatçılar Platformu’nun davetlisi olarak Londra’ya gelen Umut Albayrak’ın Prince & Princess Düğün Salonu’nda verdiği konsere ilgi yoğun oldu.

Sahne üzerindeyken seyirciyle sürekli diyalog halinde olan Umut Albayrak Londra’ya üçüncü kez geldiğini ifade etti. Albayrak “ilk gelişim yine bir konser münasebetiyle olmuştu. Aranızda hatırladığım simalar var. İkinci gelişim ise az evvel dinlediğiniz “Sultanım” isimli eserin klip çekimi içindi. Üçüncü gelişim de bu akşama kısmet oldu ve sizlerle tekrar bir araya geldik. Yeni dostlarla da tanışma fırsatı bulduk” diye konuştu.

DSC_0038

KKTC Londra Temsilcisi Oya Tuncalı ve eşi İhsan Tuncalı, birinci sekreter Esra Emin ve ikinci sekreter Dilşad Şenol’un da aralarında bulunduğu konseri çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş dünyasının tanınmış isimleri ve sevenleri izledi.

Sanatçı Umut Albayrak, Kıbrıs Türk eserlerinin de yer aldığı konserinde Zülfü Livaneli, Leman Sam, Mikis Teodorakis, Vasilis Papakonsantinous gibi Türkiye ve Yunaistan’ın ünlü sanatçılarının  eserlerine de yer verdi.

Gecede seyircilere sürpriz yapan sanatçı Umut Albayrak, babası Dr. Arif Albayrak’ı sahneye davet ederek birlikte duet yaptılar. Dr. Arif Albayrak KKTC’de yıllarca operatör doktor olarak çalışmış, CTP-BG milletvekili ve yazdığı şiirleriyle tanınan ünlü bir isim.

KKTC Londra Temsilciliği’nin de katkı koyduğu Cuma akşamı gerçekleşen konserden elde edilen gelirin yarısının Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanacağı belirtildi.

DSC_0124

Dr. Arif Albayrak (solda) ve Umut Albayrak

DSC_0048 DSC_0126

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.