kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5812
EURO
34,7691
STERLIN
40,2443
BITCOIN
$66.501
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Gamze’miz de anıldı

Gamze Günoral, yaşasaydı şimdi 34 yaşında olacaktı. Londra’da 7 Temmuz 2005’teki kanlı terör saldırısında o da genç yaşta hayatını kaybetti.

Gamze’miz de anıldı
Gamze Günoral, 24 yaşında teröre kurban gitti.

Gamze Günoral, 24 yaşında teröre kurban gitti.

Gamze Günoral, yaşasaydı şimdi 34 yaşında olacaktı. Londra’da 7 Temmuz 2005’teki kanlı terör saldırısında o da genç yaşta hayatını kaybetti. GUNORAL O gün metroda ve otobüste birbiri peşisıra patlatılan bombalarda hayatlarından kopartılan 52 masum kişiden biri de oydu.

İstanbul doğumlu olan 24 yaşındaki Gamze Günoral, başarılı bir işkadınıydı. Türkiye’nin en büyük ihracat şirketlerinden birinde çalışıyordu. Mesleğinde daha da ileriye gitmek için İngilizcesini geliştirmek istemişti. Bunun için bir yıl işine ara vererek Londra’ya gelmişti. O da sabah işine, okuluna gitmek için yüzlerce, binlerce kişi gibi sabahın erken saatlerinde Kuzey Londra’da yanında kaldığı halasının evinden yola çıkmıştı , Hammersmith’teki İngilizce dersine zamanında yetişmek istiyordu.

Ancak dört intihar eylemcisinin acımasızca patlattığı bombalar onu da 52 kurbandan biri yapmıştı. Kings Cross tren istasyonundan daha ileriye gidemeyecekti. Londralı Türkler de bu teröre lanet

Kings Croos Metro istasyonu önü de terör kurbanlarınıın anısına yüzlerce çiçek ve çelenkle kaplıydı.

Kings Cross Metro istasyonu önü de terör kurbanlarınıın anısına yüzlerce çiçek ve çelenkle kaplıydı.

okumuştu, kurbanlar arasında kendi canlarından birinin, gencecik bir Türk kızının olduğunu duyunca  acı daha da büyümüştü içlerinde.

 

O da dün diğerleri gibi King Cross’ta ve Russell Square metro istasyonlarında ve Edgrawe Road otobüs durağında her milletten, dinden, dilden, ırktan, meslekten, yaştan binlerce Londralı tarafından anıldı. Diğer 51 terör kurbanı gibi geride ailesine, dostlarına, arkadaşlarına ve sevenlerine bir kez daha gözyaşları içinde anılarak bırakarak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.