kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5227
EURO
34,8378
STERLIN
40,5144
BITCOIN
$66.129
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

TUI’den şaşırtan fiyata uzun dönem Türkiye tatili

TUI’den şaşırtan fiyata uzun dönem Türkiye tatili
16.09.2022
0
A+
A-

Avrupa’da yükselen doğalgaz fiyatları ve kışın yaşanması beklenen doğalgaz sıkıntısı nedeniyle, sıcak ülkelerdeki uzun konaklamalı paket tatiller bu yıl daha fazla konuşulur hale geldi.

Yaşlı Alnanlara ucuz ve uzun tatiller

Almanya’nın önde gelen tur operatörleri de, bu segmentteki ürünlerin satışını yapıyor.

Tur operatörleri, hazırladıkları paketlerle doğalgaz konusunda endişe yaşayan yaşlı Almanlara sıcak destinasyonlarda ucuz ve uzun tatil seçenekleri sunuyor. Tur operatörleri, seyahat acenteleri ve oteller yaşlılara ve bol zamanı olanlara dönük özel paketler oluşturmak üzere bir araya geliyor.

Yunanistan ile Türkiye aktif pazarlama yapıyor

Avrupalı yaşlıların ve bol zamanı olanların kış dönemini geçireceği ülkeler arasında Mısır, Tunus, Türkiye, Yunanistan Portekiz’deki Kanarya Adaları ve Mayorka öne çıkıyor. Bu destinasyonların arasında özellikle Yunanistan ile Türkiye’nin Almanya’da aktif pazarlama yaptığı belirtiliyor.

DER Touristik Merkez Avrupa CEO’su Ingo Burmester zamanı olan herkesin yurt dışında uzun süre kalarak hem ılıman iklimden hem de maliyetlerden tasarruf edebileceğini söyledi. Mayorka’da çalıştıkları otellerin yüzde 64’ünün kış dönemi için özel fiyatlar verdiğini kaydeden Burmester, “Örneğin bir otel uçak dahil yarım pansiyon 42 gecelik konaklama için 1.649 euro fiyat verdi.” diyor.

TUI geceliği 27 euroya her şey dahil Türkiye satıyor

Almanya’nın üçüncü büyük grubu FTI da Fas ve Tunus’a dönük bir aylık uzun konaklama paketleri satıyor.

Pazar lideri TUI ise 2022-23 kış programı kapsamında oldukça uygun fiyatlara uzun konaklama paketleri sunuyor. TUI’nin yaptığı hesaplamaya göre, ekim sonuna kadar rezervasyonunu yapanlar 1.500 euroya kadar tasarruf edecek. TUI’nin Robinson, TUI Magic Life ve TUI Blue otel markaları büyük indirimler sunuyor. Örneğin şirketin Antalya’daki oteli TUI Magic Life Masmavi’de 6 haftalık uçuş dahil her şey dahil konaklama 1.167 euroya satılıyor. Bu durumda tatilin gecelik ücreti her şey dahil 27,7 euroya geliyor.

Türkiye’de Antalya ve Side iyi satılıyor

Almanya’nın önde gelen bir diğer tur operatörü Alltours da uzun kış paketleri satıyor. Favori destinasyonların Kanarya Adaları, Mısır ve Türkiye olduğunu belirten şirket, Kanarya Adaları’ndaki otel portföyünü genişletti. Alltours’un açıklamasına göre Türkiye’de Antalya ve Side bölgesi iyi satılıyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.