kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.920
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
13°C
LONDRA
13°C
Parçalı bulutlu
Pazar Az bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

İngiliz kahve devi Türkiye’ye gitti

İngiliz kahve devi Türkiye’ye gitti
01.04.2022
0
A+
A-

Avrupa’nın önde gelen kahve zinciri ve 12 yıl üst üste İngiltere’nin “En sevilen kahve zinciri” seçilen Costa Coffee, Türkiye’ye gitti.

Boyner’den yapılan açıklamaya göre, Costa Coffee, Türkiye’deki ilk kahve dükkanını İstanbul’da Bağdat Caddesi’ndeki Boyner Cadde’de açtı.

“Signature Blend”i dünyaca bilinen Mocha Italia harmanı ile hazırlanan, taze süt ile zenginleştirilen kahve çeşitleri ve ikonik kırmızı fincanıyla tanınan Costa Coffee, Boyner mağazalarında kahveseverlere özel lezzetler sunacak.

Deneyim odaklı, içinden hayat geçen ve çevresindeki hayatı mağazanın içine taşıyan konseptler yaratmayı amaçlayan ve bu kapsamda ilk adımını Boyner Cadde’yi açarak atan Boyner, Costa Coffee ile müşterilerine sunduğu “akışkan mağazacılık” deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Boyner, Costa Coffee’nin kahve alanında uzmanlığını İstanbul genelinde Boyner mağazalarının bulunduğu yeni lokasyonlara taşımaya, yaşam tarzı, deneyim ve alışverişi bir arada sunmaya devam edecek.

Londra merkezli, Avrupa’nın en büyük, İngiltere’nin ise en çok tercih edilen kahve zinciri olan Costa Coffee kahve kalitesi ile öne çıkıyor. Costa Coffee’nin özel harmanı olan “Mocha Italia”da sadece Rainforest Alliance sertifikalı kahve çekirdekleri kullanılıyor.

Costa Coffee, özel harmanı ile hazırladığı sıcak ve buzlu kahve alternatiflerini şimdi de Türk kahveseverlerle buluşturuyor. Costa Coffee, zengin yiyecek menüsünde ise kahvenin yanına eşlik edebilecek Türk damak tadına özel Acuka Kruvasan, Muz Karamel Kek, Fudge Brownie gibi lezzetlere yer veriyor.

“TÜRKİYE’YE GETİRDİĞİMİZ İÇİN ÇOK HEYECANLIYIZ”

Costa Coffee Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika (EMENA) Genel Müdürü Gordon Mowat, Costa Coffee olarak vizyonlarının dünyaya kahveyi sevdirmek için ilham vermek olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Boyner ile birlikte büyümemize yardımcı olacak, heyecan verici bir ortaklığı hayata geçiriyoruz. Costa Coffee’yi Türkiye gibi kahve kültürü olan ve kahvede seçici davranan insanların yaşadığı, büyük bir potansiyele sahip bir ülkeye getirdiğimiz için çok heyecanlıyız. 50 yılı aşkın deneyimimiz ile hazırladığımız Costa Coffee’ye özel kahve çeşitleri ve lezzetleriyle birlikte Türk damak tadına uygun zengin bir yiyecek menüsünü bir arada sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün, burada Boyner ile birlikte çıktığımız bu yolculuğa harika bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Mehmet Aydinoglu says:

    Mukemel bir is bir ticaret emin olun turkiyede en cok costa coffe taninacak bende costa coffee yi cok begeniyorum yilardir iciyorum basarilar