kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5874
EURO
34,7793
STERLIN
40,3408
BITCOIN
$64.411
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

İngiltere’de okudu taksiciliğe geri döndü

İngiltere’de okudu taksiciliğe geri döndü
18.12.2021
0
A+
A-

Dil eğitimini İngiltere’de tamamlayan Taşköprülü hemşehrimiz Derya Demirel Şahin, İstanbul’da baba mesleği olan ticari taksi işletmeciliğini 9 yıldır sürdürüyor.

Yüksek lisansını tamamladıktan sonra İngiltere’de iki yıl dil eğitimi alan Taşköprülü Derya Demirel Şahin,  9 yıldır taksi işletmeciliği yaparak ticari faaliyetlerini sürdürüyor.  Baba mesleğini davam ettirmenin gurunu yaşadığını kaydeden Demirel, erkek uğraşı olarak bilenen sektörde faaliyet göstermekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

İş hayatına kurumsal şirketlerde başladığını anımsatan Derya Demirel Şahin, taksi işletmeciliğini uzun soluklu sürdürmek istediğini belirterek şunları söyledi:   “Üniversiteyi kimya bölümünde bitirmemin ardından üretim, yönetim, pazarlama alanında mastırımı tamamladım. İngiltere’de iki yıla yakın dil eğitimi altıktan sonra Türkiye’ye dönüş yaparak özel sektörde kurumsal firmalarda çalıştım.

Taksi işletmeciliği genelde erkek mesleği olarak biliniyor ancak ben çok zorlanmadım. Aile üyelerimize ait 10 taksi var, yaklaşık  dokuz yıldır onların başındayım. İstanbul geneline yayılan hizmet ağımız mevcut. Şu an taksi sektörünün dışında bir alanda çalışmayı kesinlikle düşünemiyorum. Sektörün bana kattığı dinamizme alıştım, gönül verdim. Çocukluğumuzdan beri ailemizin geçim kaynağı olan baba mesleğini sürdürmenin gururunu da yaşıyorum. Çocuklarımın da aile geleneği olan bu sektörde yer almasını isterim.”

Aslen Taşköprülü olan Derya Demirel 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Trakya Üniversitesi Kimya Bölümü mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi’nde Üretim, Yönetim, Pazarlama alanında mastırını tamamladı. İngiltere’de dil eğitimi gördü. Evli ve 1 çocuk annesi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.