kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
STERLIN
41,0341
BITCOIN
$70.034
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Öğrenciler yaz tatilinde İngiltere’de eğitim aldı

İzmir’de eğitim gören bir özel okul öğrenciler,, yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirerek İngiltere’de eğitimler aldı.

Öğrenciler yaz tatilinde İngiltere’de eğitim aldı
20.08.2017
0
A+
A-

İzmir‘de eğitim gören bir özel okul öğrenciler,, yaz tatillerini en verimli şekilde değerlendirerek İngiltere‘de eğitimler aldı.

Yaz tatillerini İngilizcelerini geliştirmek için fırsata döndüren İTÜ Geliştirme Vakfı Özel İzmir Okulları, Özel Dr. Natuk Birkan Okulları ve Özel Beylerbeyi Okulları öğrencileri İngiltere‘de buluştu. Öğrenciler iki hafta boyunca İngiltere‘nin seçkin üniversitelerinden Londra‘daki Royal Holloway Üniversitesinde İngilizce eğitimi aldı. Konuşma ve anlama üzerine yoğunlaştırılmış bir eğitim alan öğrenciler aynı zamanda kendi yaş gruplarındaki dünyanın çeşitli ülkelerinden öğrencilerle de arkadaşlık kurma ve pratik yapma şansı yakaladı. 12 kişilik sınıflarda alanında uzman İngiliz eğitimciler tarafından İngilizce konuşma ve anlamanın püf noktalarını öğrenen öğrenciler, aynı zamanda çok sayıda sosyal aktiviteye de katıldı.

Londra’daki boş vakitlerinde dünyaca ünlü Madame Tussaud Müzesi’nden British Museum’a kadar bir çok müzeyi ziyaret eden öğrenciler, Thames Nehri’nde bot turu yaparak Londra‘yı tanıdı.

5’inci sınıftan 10’uncu sınıfa kadar farklı seviyelerden oluşan gruplardaki öğrencilerin her biri kendi seviyesinde İngilizce eğitimi aldı. Dil eğitiminin sonunda sertifikalarını alan öğrenciler, İngilizcelerini geliştirerek mutlu bir şekilde Türkiye‘ye geri döndü. İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları öğrencilerinin, önümüzdeki yıl yaz tatilinde de benzer aktiviteler aracılığıyla yabancı dillerini geliştirmeye devam edeceği kaydedildi. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.