kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5108
EURO
34,9455
STERLIN
40,8015
BITCOIN
$64.154
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Enfield’de yaşayan gurbetçi ameliyat için Tarsus’a gitti

Avrupa’da yaşayan gurbetçiler, sağlık hizmetleri için artık Türkiye’yi daha çok tercih ediyor.

Enfield’de yaşayan gurbetçi ameliyat için Tarsus’a gitti
16.05.2017
0
A+
A-

Ceyda Uzun, doktoru Medical Park Tarsus Hastanesi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’le.

Avrupa‘da yaşayan gurbetçiler, sağlık hizmetleri için artık Türkiye‘yi daha çok tercih ediyor. Son olarak, İngiltere‘de yaşayan Ceyda Uzun, Mersin‘in Tarsus ilçesinde tüp mide ameliyatı oldu.

Avrupa’daki özellikle Türk vatandaşları, yaşadıkları ülkelerin imkanlrına rağmen, sağlık hizmeti almak için Türkiye‘yi tercih ediyor.

Kuzey Londra’nın Enfield bölgesinde yaşayan Ceyda Uzun, çocukluğundan beri yaşadığı fazla kilolarından, diyet ve sporla kurtulamayınca tüp mide (mide küçültme) ameliyatı olmaya karar verdi. Ameliyat olmak için hastane ve doktor arayışına giren Ceyda Uzun’a, Adanalı olan eşinin yakınları Medical Park Tarsus Hastanesi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’ü önerdi. İngiltere‘de doğan ve büyüyen, Çukurova‘yı hiç bilmeyen Ceyda Uzun, internetten araştırma yapmaya başladı.

TARSUSLU’LARI ÇOK SEVDİM

İnternetteki haberler arasında, geçtiğimiz aylarda kendisi gibi fazla kilo sorunu olan ve yine kendisi gibi İngiltere‘de diyet ve sporla kurtulamayınca tüp mide (mide küçültme) ameliyatı olmaya karar verdi. Ameliyat olmak için hastane ve doktor arayışına giren Ceyda Uzun’a, Adanalı olan eşinin yakınları Medical Park Tarsus Hastanesi ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük’ü önerdi. İngiltere‘de doğan ve büyüyen, Çukurova‘yı hiç bilmeyen Ceyda Uzun, internetten araştırma yapmaya başladı.

İnternetteki haberler arasında, geçtiğimiz aylarda kendisi gibi fazla kilo sorunu olan ve yine kendisi gibi İngiltere‘de yaşayan Kayserili bir gurbetçinin Op. Dr. Erdal Cücük tarafından ameliyat edildiğini okuyan Ceyda Uzun, kesin kararını verdi. Tarsus‘a gelen Uzun’un tüp mide ameliyatı, Op. Dr. Erdal Cücük tarafından yapıldı. Ameliyattan birkaç gün sonra taburcu edilen Ceyda Uzun, “Türkiye’yi ve Tarsus‘u tercih ettiğim için çok doğru bir karar verdiğimi anladım. Hem hastane, hem doktorumdan memnun kaldım. Tarsusluları da çok sevdim” dedi.

YABANCI HASTALAR ARTIYOR

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, başta cerrahi işlemler olmak üzere yurt dışından gelen hasta sayısının giderek arttığını söyledi. Egin, “Genel olarak Türkiye sağlıkta birçok konuda Avrupa‘yı geçti. Biz de Avrupalı ve gurbetçi hastalar tarafından artık çok daha fazla tercih ediliyoruz. Hem hizmet kalitesi, hem de ekonomiklik nedeniyle, sürekli yurt dışından hastalar geliyor” dedi.

Ahmet Egin, bölgenin yabancı hastalar konusunda gelişmesinin her yönüyle olumlu sonuçları olacağını belirtti. (İHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.