kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
STERLIN
40,6559
BITCOIN
$64.943
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

“Hep birlikte Türkiye olacağız!”

Terör saldırılarını kınayan açıklamalardan bir diğeri ise Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Birleşik Krallık temsilciliğinden yapıldı.

“Hep birlikte Türkiye olacağız!”
22.12.2016
0
A+
A-

Terör saldırılarını kınayan açıklamalardan bir diğeri ise Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Birleşik Krallık temsilciliğinden yapıldı.

UETD UK adına Başkan Turhan Özen tarafından yapılan açıklamada öne çıkan kısımlar şöyle: “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız! Türkiye Cumhuriyeti devletimizin bekasına, Türk milletinin birlik ve beraberliğine kasteden; her seferinde hunharlık ve alçaklık şiddetini gittikçe arttıran; İnsani değerlerden uzak, akıl ve vicdan yoksunu, kandan ve gözyaşından beslenen, alçak terör saldırıları sonuncusunu huzur ve güvenin şehri Kayseri de gerçekleşti. Bu acizliğe, kalleşliğe ve hainliğe nefesimiz tükenene kadar lanet okumak artık acılarımızı hafifletemiyor, acılarımızı dindiremiyor! Her saldırı milletçe kenetlenmemizi daha da güçlendirerek öfkemizi kat be kat daha da artırıyor. Herkesin farklı bir siyasi görüşü olabilir. Herkes farklı bir sistem ve dünya düzeni isteyebilir. Farklı etnik unsurdan oluşan bizler, vatan bildiğimiz bu topraklarda yüzyıllar boyunca iç içe yaşamışız. Aynı acılarla üzülmüşüz, aynı sevinçlerle mutlu olmuşuz. Bizler, farklılıkları ayrıştırıcı değil aksine zenginlik olarak görmüşüz. Hiç bir hak arayışı terör aracığıyla olmamalıdır. Silahla, şiddetle ve kan dökerek hak arayışının hiçbir masum yanı olamaz. Bu sadece mevcut acıları daha da derinleştirir, insanlarımız aradaki mesafeyi daha da arttırır. Terörün ve silahın hiçbir görüşü olamaz. Çünkü silahların sesi bütün fikirlerin sesini boğar. Terörün olduğu yerde barıştan insanlıktan bahsetmekte mümkün değildir… Son olarak Ankara da Rus Büyükelçisine suikast düzenlenmesi gösteriyor ki terör eylemlerinin asıl hedefi Türkiye Cumhuriyeti. Hem içerde, hem dışarda devletimizi zayıflatma isteğidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin topraklarını bölmek ve çok kültürlü toplumumuzu birbirine düşürmektir. Kirli ellerin yönettiği bu tür eylemler ve suikastlar toplumda korku infial meydana getirmek suretiyle halkımızı sokaklara dökmek, vatandaşımızı birbirine düşürmek ve kardeşi kardeşe kırdırarak iç karışıklık çıkarmaktır. Bilinmesini isteriz ki, Anadolu da binlerce yıldır kardeş olarak birlikte yaşayan bizler;  şuursuzca sokaklara dökülüp, kargaşa yaratılması tuzağına düşmeyeceğiz. Acımızı içimize bastırıp, sağduyulu olacağız, her şeyin farkında olarak; doğruları, gerçekleri herkese anlatacağız… Nereden gelirse gelsin, kim düzenlerse düzenlesin ne çeşit yapılırsa yapılsın kahpe tuzaklara boyun eğmeyeceğiz. Din, insan, vatan ve hiçbir değeri tanımayan eli kanlı terör örgütü ve gizli eller elbette kırılacaktır. Ülkemizde meydana gelen menfur saldırı planlayan, organize eden yurt içinde ya da yurt dışında terör örgütünü destekleyen tüm hainlerin bulunup yakalanarak en ağır şekilde cezalandırılacağına inanıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.