kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3397
EURO
35,1175
STERLIN
41,0857
BITCOIN
$70.615
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Londra’da 4 kadını bıçaklayan Türk : “Hipnotize edilmiştim”

Londra’nın Hampton bölgesinde 10 Mayıs’te yaşanan olayda, Türk asıllı Ethem Orhon (67), cinnet geçirerek yerel bir alışveriş merkezine girip dört kadını bıçaklamıştı.

Londra’da 4 kadını bıçaklayan Türk : “Hipnotize edilmiştim”
03.11.2016
0
A+
A-

hampton2005d

Londra’nın Hampton bölgesinde 10 Mayıs’te yaşanan olayda, Türk asıllı Ethem Orhon (67), cinnet geçirerek yerel bir alışveriş merkezine girip dört kadını bıçaklamıştı. Cinayet teşebbüsünden bir gün önce polis tarafından bıçak taşıdığı gerekçesiyle aranmasının “talihsizce” ve “utanç verici” olduğunu öne sürerek bir sonraki gün yerel alışveriş merkezinde büyük paniğe yol açan Orhon, saldırı sebebinin “hipnotize olmuş ve gerçeklikten kopmuş” olma hali olduğunu ileri sürdü.

Olayın öncesinde polis tarafından sıra dışı hareketlerinin fark edilmesi sonucu takip edilen ve üzerinde yapılan aramayla yanında bıçak taşıdığı fark edilen Orhon, ifadesinde polis tarafından aranmasının kendisinde büyük utanç yarattığını, polis merkezinde tamamen soyularak taranmasının gururunu kırdığını belirtti. Tam bir gün sonra bölgedeki en işlek mekânlardan Sainsbury’s alışveriş merkezinde kontrolü kaybeden Orhon, 4 kadını soğukkanlılıkla bıçaklarken, kadınların ağır yara aldığı ancak yaşadıkları belirtildi.

 

Orhon ifadesinde şu sözlere yer verdi:

“Polis beni gece kenara çekip aradıktan sonra uzun uzun düşündüm. Çok kötü hissettim”

“Saldırdığım insanlar masum kişilerdi, bana hiçbir şey yapmamışlardı, tek bir diyalog bile gerçekleşmemişti ancak kendimi kaybettim. Düşünebildiğim tek şey sadece bıçaklamaktı”

Orhon ifadesinde ancak saldırısından sonra olanları fark ettiğini açıkladı.

“Birden bambaşka biri olmuştum, dışarıdan bir güç tarafından kontrol ediliyordum; emirlere uymam gerekiyordu”

Uzman psikiyatrist Dr Joseph, yaptığı tetkiklerde Orhon’un paranoyak psikozunda olduğunu ve gerçeklik algısının olmadığını belirtti.

Polis tarafından duruşmanın devam ettiği belirtildi.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.