kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.712
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
11°C
LONDRA
11°C
Kapalı
Pazar Hafif yağmur
8°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
6°C

CEFTUS 5.yıl galası düzenledi

Türkiye ve İngiltere arasında köprüler inşa ediyoruz sloganıyla hizmet veren Türkiye Araştırmaları Merkezi olarak bilinen CEFTUS geçtiğimiz cumartesi günü 5.yıl galası düzenledi.

CEFTUS 5.yıl galası düzenledi
14.10.2016
0
A+
A-

 

580a1269

Türkiye ve İngiltere arasında köprüler inşa ediyoruz sloganıyla hizmet veren Türkiye Araştırmaları Merkezi olarak bilinen CEFTUS geçtiğimiz cumartesi günü 5.yıl galası düzenledi.

Galaya Türk ve İngiliz siyasetçiler, işadamları ve 500’den fazla davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. İşçi partisi lideri Jeremy Corbyn, Türk müzisyen, senarist, politikacı, yazar ve yönetmen Zülfi Livaneli, CHP İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP Milletvekili Berdan Öztürk, AKP eski Milletvekili Mehmet Emin Ekmen galanın özel davetlileri arasında yer aldı. CEFTUS’un her yıl vermiş olduğu ‘’üstün başarı ödülü’’ bu yıl galaya eşi Ülker Livaneli ile birlikte katılan ünlü ses sanatçısı Zülfi Livaneli’ye verildi. Livaneli’ye ödülünü işçi partisi lideri Jeremy Corbyn verdi.

580a1357

Alman piyano sanatçı Henning Schmidt ve Türk çello sanatçısı Erman İmayhan eşliğinde Livaneli’nin besteleri seslendirildi. Yoğun istekler üzerine sahneye çıkan Zülfi Livaneli Nazım Hikmet anısına bestelenmiş olan ‘’Yiğidim Aslanım’’ şarkısını seslendirdi. Gecede konuşma yapan CEFTUS başkanı İbrahim Doğuş “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan, 5.yılımızı kutladığımız bu galaya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. CEFTUS olarak 7’den 70’e bütün farklı görüşlere yer veriyoruz. Türkiye ve İngiltere arasında iletişimler kurarak, bağlantılar kurarak birçok farklı projeler yapmak için çaba gösteriyor. Türkiye’nin önemli konularda sorunları olduğunu ve bunların çözümü için ciddi bir çalışma yapılması gerektiğini ve bu konuda büyük sorumluluklarımız var.’’ ifadelerini kullandı.

580a1255

MÜLTECİLERE DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMALIYIZ

Yapılan konuşmaların ardından söz alan İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn yaptığı konuşmada mülteci sorununa değinirken bu konuda daha çok çalışma yapılması gerektiğini vurguladı. Suriyeli mültecilere Avrupa ülkelerinin daha fazla sahip çıkmaları gerektiğini vurgulayan Corbyn, önümüzdeki yıllarda 20 bin mülteci kabul edeceğini açıklayan İngiltere hükümetine eleştiride bulunarak, “Bizler çok daha iyisini yapabilecek güçteyiz, bu yönde çalışmalar yapacağım.” dedi.

12 DALDA ÖDÜL VERİLDİ

5.yılını kutlayan CEFTUS yılın işadamından, avukatlık firmalarına birçok alanda ödül dağıttı. Ödüllerini almak için sahneye çıkan işadamları ve firma yetkilileri basın mensuplarına poz verdi. Ödül alanların isimleri sırasıyla

CEFTUS ÖZEL ÖDÜL

Zülfü Livaneli

Graham Corfield

UK Managing Director, JUST EAT

KADIN ROL MODEL

Cllr Makbule Güneş

ERKEK ROL MODEL

Rizgar Wan

POLITIKA VE EĞİTİM

Dr. Tunç Aybak

Cllr Mete Çoban

AVUKATLAR VE FİRMALAR

Muhammet Cankiran and Sinan Fidancı of Oakfield solicitors

DERNEKLER

Paz-Der

YILIN İŞ ADAMLARI

Efe Cakarerel, Founder and CEO of Mubi

Tahir Kaya

Ali Sancak

YILIN İŞ KADINLARI

Gülen Coban

YEMEK VE RESTAURANTLAR

Imam Arslan of SAMA Food

FİNANS HİZMETLERİ/MUHASEBE

Ufuk Güngör and Haydar Ulus.

EN İYİ TOPTANCI/ÜRETİM/İŞ VEREN

Ali Matur of Holland Bazaar

Kemal gondas of United Paper Products

Deniz Suyur of Esin Cash and Carry

GENÇ GİRİŞİMCİLER

Can Topcu of Tarshish.

Hakan Gulsen and Adem Akdogan of Haz restaurants.

580a1059

580a1160

580a1200

580a1383144

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.